Prinţul William şi Kate Middleton au angajat o dădacă spaniolă pentru fiul lor George

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul George, în ziua botezului său. FOTO Reuters
Prinţul George, în ziua botezului său. FOTO Reuters

Ducele şi Ducesa de Cambridge au angajat o nouă dădacă pentru Prinţul George, renunţând la serviciile fostei dădace care l-a îngrijit pe Prinţul William. Deşi nu i-au dezvăluit numele, surse apropiate de cuplul regal au spus că femeia are în jur de 30 de ani, este de origine spaniolă şi a lucrat în Marea Britanie în ultimii 20 de an pentru alte familii bogate. În plus, noua dădacă este „măritată cu propriul job”, neavând în prezent niciun iubit.

William şi Kate au înlocuit-o astfel pe Jessie Webb (71 de ani), dădaca lui William pe vremea când acesta era doar un băieţel, care a acceptat să-i ajute temporar pe duci de Cambridge deşi se pensionase, relatează ziarul britanic „The Express” pe pagina sa online.

William şi Kate au întrebat mai multe cunoştinţe şi au cerut recomandări, mai ales că sunt pe punctul de a pleca într-o călătorie de de trei săptămână până în Australia. Prinţul George, care a împlinit şapte luni, va face această călătorie împreună cu părinţii lui, plecarea fiind programată luna viitoare.

În prezent, Prinţul George se află în grija părinţilor lui Kate, Mike şi Carole Middleton, în timp ce părinţii petrec a doua lună de miere la un hotel de cinci stele din Maldive.

Purtătorii de cuvânt de la Palatul Buckingham au refuzat să ofere detalii, însă noua dădacă a fost văzută săptămâna trecută n timp ce-l plimba pe George, al treilea pe linia de moştenire a tronului britanic.

Un apropiat al familiei regale a dezvăluit jurnaliştilor că William şi Kate au căutat mai mult timp noua dădacă, primind recomandări din partea cunoscuţilor lor. Noua dădacă de la Palatul Buckingham „nu este măritată şi nici nu are vreun iubit, aşa încât este complet dedicată familiei pentru care lucrează. Este cunoscută pentru profesionalismul ei; practic, este căsătorită cu jobul”, a continuat sursa cotidianului britanic.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite