Primul Crăciun din viaţa Prinţului George: cel mai tânăr membru al casei regale britanice va fi în centrul atenţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul George, fotografia în ziua botezului. FOTO: Reuters
Prinţul George, fotografia în ziua botezului. FOTO: Reuters

Prinţul George, cel mai tânăr membru al casei regale din Marea Britanie, urmează să-şi petreacă primul Crăciun din viaţa lui cu părinţii săi şi cu restul familiei regale, la una dintre reşedinţele Reginei Elisabeta. Tradiţia spune că membrii familiei îşi vor face cadouri simbolice, iar cel mai probabil Prinţul George va primi numeroase cadouri amuzante de la familia sa şi de britanicii din ţară.

Micul prinţ, născut în luna iulie, va călători împreună cu părinţii lui William şi Kate până la reşedinţa din Sandringham a Reginei Elisabeta, aflată pe Coasta de Est a Angliei. Acolo se va aduna întreaga familie regală pentru a lua cina de sărbători împreună, pentru a-şi dărui cadouri, pentru a participa cu toţii la serviciul religios şi pentru ca adulţii să se bucure de o partidă de vânătoare în pădurea din apropiere.

Deşi tabloidele britanice au scris că părinţii ducesei de Cambridge, Carol şi Michael Middleton, au fost invitaţi să se alăture familiei regale în această iarnă, experţii spun că este puţin probabil ca acest zvon să fie adevărat.

Sărbătoarea Crăciunului pentru familia regală este puternic legată de tradiţie şi nu există niciun alt caz în care socrii să fi fost invitaţi”, a comentat Victoria Murphy, expert în probleme legate de monarhie.

„Tradiţia spune că, în ciuda averii lor, membrii familiei regale îşi oferă daruri amuzante. Poate că Prinţul George va primi ceva interesant de la rudele lui. De asemenea, cred că va fi copleşit de cadouri de la cetăţenii obişnuiţi, mai ales că tocmai ce s-a născut”, a spus Murphy. Aceasta a adăugat că familia regală se adună în jurul bradului şi îşi deschide cadourile în ajunul Crăciunului, iar nu în dimineaţa celei de-a doua zi.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite