Presa germană despre Elena Udrea: ,,Călcând în străchini cu cizme lungi de piele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Udrea, în ,,Die Welt“
Udrea, în ,,Die Welt“

După presa britanică, acum, a venit şi rândul celei germane să ironizeze subtil pictorialul ministrului Elena Udrea apărut în revista ,,Tabu". „Călcând cu cizme lungi în străchini". Aşa îşi intitulează cotidianul german „Die Welt"articol despre Udrea, ,,căreia chiar îi place să rupă tabuuri".

Ministrului român al Dezvoltării Regionale şi Turismului din România chiar îi place să rupă tabuuri, comentează cotidianul „Die Welt", descriind cu o urmă de ironie fotografiile apărute în revista „Tabu". ,,Cizmele din piele cu tocuri înalte se încolăcesc până peste genunchii doamnei ministru", notează publicaţia.

Rotunjimile ,,blondinei" nu trec neobservate

Rochia neagră din latex se mulează peste rotunjimile blondinei, care pozează aşa cum a făcut-o cândva Madonna", notează publicaţia germană. De meserie avocat, doamna ministru al Turismului din România s-a mai lăsat fotografiată în rolurile Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy şi Margaret Thatcher.

A schimbat funcţiile ca pe hainele din dulap

„Apropiata preşedintelui conservator Traian Băsescu ştie să joace jocurile politice la fel de bine cum îşi cunoaşte garderoba", comentează „Die Welt". Cotidianul aminteşte că Elena Udrea a schimbat funcţiile în stat cam la fel de des ca hainele luxoase.

O carieristă căreia îi place să fie în faţa camerelor

,,Şefă a cabinetului prezidenţial, ministru al Mediului sau al Turismului, femeia carieristă a dovedit că are talent să calce în străchini şi că simte nevoia să fie în faţa camerelor de filmare", notează publicaţia.

Pantofi cu toc cui pentru sinistrate

„Udrea nu a ajuns pe prima pagină a ziarelor doar prin suspiciunea de abuz în funcţie şi de corupţie", scrie „Deie Welt" care aminteşte că ministrul „a declarat ca Norvegia este membru al UE" şi că „le-a cadorisit pe sinsitratele de la inundaţii cu pantofi cu toc cui, ca acestea <<să se simtă mai frumoase>>".

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite