Premierul finlandez, viral pe internet, după o replică cu privire la războiul din Ucraina. Internaut: „Sanna Marin dă singurul răspuns adecvat” VIDEO

0
Publicat:

Prim-ministrul finlandez Sanna Marin a ajuns virală pe rețelele de socializare după soluția ei foarte simplă la preocupările președintelui american Joe Biden cu privire la amenințarea lui Vladimir Putin de a folosi armele nucleare în Ucraina, conform MSN.

Sanna Marin a fost întrebată despre remarcile lui Joe Biden despre războiul din Ucraina FOTO EPA-EFE
Sanna Marin a fost întrebată despre remarcile lui Joe Biden despre războiul din Ucraina FOTO EPA-EFE

Joi, Biden a vorbit cu donatorii Senatului Democrat, argumentând că „pentru prima dată de la criza rachetelor din Cuba, avem o amenințare directă cu utilizarea armelor nucleare dacă, de fapt, lucrurile continuă pe calea pe care au luat-o”.

Încerc să-mi dau seama care este rampa de ieșire a lui Putin?” a adăugat el, potrivit New York Post. „Unde găsește o cale de ieșire? Cum se poate poziţiona încât să nu piardă o parte semnificativă din puterea sa în Rusia?”.

În discuția cu reporterii de vineri la summitul UE de la Praga, Prim-ministrul finlandez Sanna Marin a fost întrebată despre remarcile lui Biden și a spus: „Calea de ieșire din acest conflict este ca Rusia să părăsească Ucraina. Aceasta este calea de ieșire din conflict.”

Mulți internauți au lăudat replica concisă a Sannei Marin, inclusiv activistul ucrainean Valeria Voshchevska, care a postat pe Twitter: „Haha la sfârșit a fost cireașa de pe tort. Ce legendă absolută”.

Ea spune așa cum este. Toate celelalte concepte sunt sortite eșecului. Doar retragerea Rusiei va crea o bază durabilă”, a spus un alt utilizator de pe Twitter.

Nika Melkozerova de la New Voice Ukraine a spus pur și simplu: „O iubesc”.

Jurnalistul irlandez Ronan Browne, din Finlanda, a remarcat că „treba cu Finlandezii este că atunci când pui o întrebare clară, de obicei primești un răspuns clar”.

Fostul prezentator al talk-show-ului conservator Charlie Sykes, aflat acum la Bulwark, a numit-o pe doamna Marin „Doamna de Fier” cu referire la fostul premier al Marii Britanii Margaret Thatcher.

Nu știu de ce cineva din mass-media ar continua să întrebe despre concesiile lui Putin pentru a pune capăt războiului din Ucraina. Prim-ministrul finlandez Sanna Marin dă singurul răspuns adecvat”, a spus Tim McMillan.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite