Omagiu de ziua prințului William, din partea familiei: „Toți te iubim atât de mult”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fotografie în care apar prințul de Wales, William, și cei trei copii ai săi a fost publicată în presa din Marea Britanie, alături de mesajul: „toți te iubim”, pentru a marca cea de-a 42-a aniversare a prințului moștenitor.

Prințul William și cei ce trei copii. FOTO The Prince and Princess of Wales X
Prințul William și cei ce trei copii. FOTO The Prince and Princess of Wales X

Imaginea îl înfățișează pe prinț sărind peste un smoc de iarbă împreună cu cei trei copii ai familiei regale - George, Louis și Charlotte.

Fotografia a fost publicată cu ocazia aniversării care a fost făcută pe o plajă din Norfolk, scrie BBC. La începutul acestei luni, familia regală a participat la ceremonia anuală Trooping the Color, prin care a fost sărbătorită ziua oficială de naștere a Regelui Charles.

A fost prima dată când Catherine - care continuă să primească tratamentul pentru cancer - a apărut la un eveniment public oficial anul acesta.

Cu câteva zile înainte de eveniment, prințesa a publicat o actualizare cu privire la starea ei de sănătate, spunând că face „progrese bune” și că tratamentul ei va continua câteva luni de acum înainte.

Regele este, de asemenea, tratat pentru un cancer nespecificat și a revenit la îndatoririle publice abia la sfârșitul lunii aprilie.

Recent, Prințul William a participat la meciul Angliei de la Euro 2024 împotriva Danemarcei din Germania.

El a fost fotografiat alături de regele Danemarcei, Frederick, pe stadionul din Frankfurt, unde s-a disputat meciul încheiat la egalitate 1-1.

Prințesa Kate „se simte bine”, spune Prințul William. FOTO Facebook William, Prince of Wales
Prințesa Kate „se simte bine”, spune Prințul William. FOTO Facebook William, Prince of Wales

Prințul William a vorbit despre starea de sănătate a soției sale. Cum se simte ducesa de Wales

În timpul unei vizite, efectuate la 10 mai 2024, la spitalul comunitar St Mary's din Insulele Scilly, prințul William a declarat că soția sa, Catherine, diagnosticată cu cancer, „se simte bine”, potrivit BBC.

Este prima vizită oficială a prințului în insulele Scilly de când a devenit Duce de Cornwall, titlu pe care îl deține pe lângă cel de Prinț de Wales. William primește un venit de la Ducatul de Cornwall - un portofoliu de terenuri, proprietăți și investiții - care deține o mare parte din Insulele Scilly și aproape o treime din clădirile sale rezidențiale.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite