O traducătoare a izbucnit în plâns în timpului discursului susţinut de Zelenski pentru încurajarea poporului ucrainean VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Captură Video
Foto Captură Video

O traducătoare, care reda în limba germană un discurs de încurajare a poporului ucrainean rostit de preşedintele Volodmir Zelenski, a izbucnit în plâns şi s-a oprit din traducere.

În timpului unui discurs susţinut de Zelenski duminică, femeia care se ocupa cu traducerea textului în germană a început să plângă, rostind „Entschuldigung” (Îmi cer scuze).

Preşedintele Ucrainei ieşise din nou în faţa poporului cu un mesaj de încurajare. Acesta a precizat că armata ucraineană va continua să lupte şi că atâta timp cât se nasc copii în adăposturi, inamicul nu are nicio şansă.

„Suntem de neînvins!”, a spus Zelenski.

„Noi vom lupta atâta timp cât va fi nevoie pentru a elibera ţara. Dacă deja copiii se nasc în buncăre, chiar şi atunci când bombardamentul continuă, atunci inamicul nu are nicio şansă în acest război, nu e nicio îndoială. Faptul că Ucraina a fost gata să se apere şi solidaritatea tuturor, curajul a stricat planul ocupării ţării noastre. (...) Diplomaţii noştri s-au luptat non-stop pentru ca toate statele Europei să fie de acord să accepte o decizie importantă şi serioasă: să deconecteze Rusia de la SWIFT. Am obţinut şi această victorie! Vor fi miliarde şi miliarde de pierderi pentru Rusia, un preţ concret pentru această agresiune laşă”, a mai spus preşedintele Ucrainei, scrie Digi24.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite