O femeie s-a căsătorit cu ea însăși pentru că s-a săturat să-l mai aștepte pe Făt-Frumos

0
Publicat:

O femeie din Anglia nu și-a mai așteptat jumătatea să apară și s-a căsătorit cu ea însăși. Ea a strâns bani timp de 20 de ani pentru cea mai frumoasă zi din viața ei.

Sarah Wilkinson Foto Pixabay
Sarah Wilkinson Foto Pixabay

Sarah Wilkinson, în vârstă de 42 de ani, a organizat o ceremonie de nuntă oficiată de un prieten, în Felixstowe, Suffolk, după ce s-a săturat să mai aștepte soțul potrivit alături de care să își petreacă viața.

La nuntă a purtat rochie de mireasă albă cu paiete, a avut tort cu etaje care a fost împodobit cu figurina unei mirese care sărută o broască, iar mama ei a condus-o la altar. Și-a cumpărat până și inelul de logodnă pe care și-ar fi dorit să-l primească odată cu o cerere în căsătorie.

„A fost o zi minunată și am fost în centrul atenției. Ceremonia nu a fost una oficială, dar am avut și eu nunta mea. Cred că ajungi la punctul în care te gândești «s-ar putea să nu ai un partener lângă tine, dar de ce ar trebui să ratez această ocazie?». Acești bani au fost rezervați pentru nunta mea, așa că de ce să nu-i cheltuiesc pentru ceva ce mi-am dorit?”, a spus Sarah Wilkinson, potrivit publicației BBC.

La cea mai fericită zi din viața unei fete, mireasa fără mire a avut alături 40 de nuntași membri ai familiei și prieteni. „Nimeni nu a încetat să zâmbească și toată lumea a spus că s-a simțit minunat”, a spus ea, conform Click!

De la ceremonie nu au lipsit nici jurămintele. Sarah a pregătit și 14 jurăminte, primul fiind promisiunea de a nu renunța niciodată la controlul telecomenzii televizorului.

În ciuda faptului că acum este o femeie „căsătorită”, Sarah susține că nu este exclus ca, pe viitor, să întâlnească bărbatul potrivit

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite