Momentul în care un cecen de-al lui Kadîrov este împușcat în tranșee de un soldat ucrainean VIDEO

0
Publicat:

Forțele Speciale ale Ucrainei au publicat o înregistrare video cu imagini din luptele din tranșee.

În imaginile filmate  se vede cum un soldat ucrainean se adăpostește în tranșee, de unde încearcă să țină inamicii la distanță. La un moment, un luptător cecen reușește să pătrundă în interior, însă este surprins și împușcat de la mică distanță.

Rusia pierde teren Rusia începe să recunoască faptul că pierde teren pe câmpul de luptă din Ucraina, în timp ce președintele ucrainean Volodimir Zelenski laudă eficiența trupelor sale angajate pe frontul din Avdiivka.

În timp ce Ucraina se pregătea pentru o contraofensivă, adunând arme occidentale și trimițându-și trupele în țările NATO pentru antrenament, Rusia și-a petrecut cel puțin șapte luni pregătindu-se pentru această fază potențial decisivă a războiului. A stocat rezerve, artilerie și sprijin aerian, muniție și combustibil și a achiziționat mai multe drone.

Atât Ucraina, cât şi Rusia "suferă pierderi mari" pe front, unde se dau lupte crâncene, a indicat duminică Ministerul britanic al Apărării în buletinul său zilnic despre situaţia de pe frontul în Ucraina, în baza informaţiilor furnizate de serviciile sale secrete, transmite DPA.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite