Kate Middleton, omagiu emoționant pentru Regina Elisabeta: mesajul transmis VIDEO

0
Publicat:

Kate Middleton i-a adus un omagiu Reginei Elisabeta cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Crăciunul va fi diferit anul acesta, dar putem să ne amintim de tradiţiile noastre“, este mesajul ei.

Kate Middleton  și Regina Elisabeta
Kate Middleton și Regina Elisabeta

Prinţesa de Wales a filmat un mesaj pentru „Royal Carols: Together At Christmas“, o emisiune care va fi difuzată la 24 decembrie de postul britanic ITV.

Acest Crăciun va fi primul fără Majestatea Sa regina Elizabeth. Majestatea Sa adora Crăciunul", a amintit Kate. "Ea vedea Crăciunul ca pe o perioadă care reuneşte oamenii şi care ne aminteşte de importanţa credinţei, a prieteniei şi a familiei pentru a ne arăta empatia şi compasiunea".

Kate Middleton a adăugat: "Majestatea Sa lasă în urmă o moştenire incredibilă, care ne inspiră profund. Concertul de Crăciun îi este dedicat ei şi tuturor persoanelor care din păcate nu mai sunt printre noi".

"Crăciunul va fi diferit anul acesta, dar putem să ne amintim de tradiţiile noastre. Acordaţi-vă timp şi sărbătoriţi împreună cu familia şi prietenii toate lucrurile minunate care fac Crăciunul atât de special", a fost mesajul lui Kate.

Acest mesaj a fost înregistrat în timpul pregătirilor pentru tradiţionalul concert de Crăciun de la Abaţia Westminster.

Emisiunea "Royal Carols: Together At Christmas" va fi prezentată de actriţa Catherine Zeta Jones. În program: mesajul lui Kate Middleton, dar şi omagiul adus reginei de William, nepotul ei.

Regina Elisabeta a II-a a, cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, a murit, pe data de 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, la Castelul Balmoral, casa ei de vară din munții scoțieni.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite