Jaf la cel mai mare distribuitor de jucării erotice din Spania. S-au furat obiecte „rare”, în valoare de 80.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare distribuitor de jucării erotice din Spania, situat în parcul Logistic din Carmona (Sevilla) a fost călcat de hoți. Au fost furate vibratoare suflate cu aur de 24 de carate în valoare de 80.000 de euro, dar și câteva zeci de mii de euro.

FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

În total, au fost furate șapte vibratoare din aur și oțel, cu prețuri de vânzare cuprinse între 16.000 și 17.000 de euro (pentru cele din aur) și între 2.000 și 3.000 de euro pentru cele din oțel.

Hoții au plecat și cu cei 25.000 de euro din seiful companiei, unde lucrează 74 de persoane.

Jaful la depozitul de jucării erotice a avut loc miercuri la ora 23.41, după cum au anunțat reprezentanții depozitului. Înainte de a intra în incinta depozitului pe ușa principală, hoții au blocat strada cu garduri și au tăiat cablurile de la luminile stradale pentru a lăsa zona în întuneric.

Jaful, similar cu altele două

Camerele de luat vederi ale companiei au înregistrat trei persoane cu fețele acoperite, deși este posibil ca acestea să fi avut pe altcineva înăuntru pentru a-i ajuta. De asemenea, în imagini apare și mașina pe care au parcat-o lângă niște copaci într-o zonă adiacentă Parcului Logistic, potrivit El Mundo.

Sistemul folosit pentru jaf este similar cu alte cel folosit la alte două jafuri ce au avut loc la companii din același parc de afaceri în urmă cu doi ani.

Mario Romero Molina, directorul general al companiei, care a reclamat jaful la poliție, spune că acele vibratoare suflate cu aur care au fost furate vor fi foarte greu de vândut pe piață, deoarece sunt foarte rare și ușor de identificat.

Depozitul de jucării erotice funcționează de la 1 august în Parcul Logistic din Carmona, într-un spațiu nou construit de 5.000 de metri pătrați.

În ultimii cinci ani, Dreamlove a crescut cu 40% în fiecare an, deoarece compania distribuie nu numai în Spania și Europa, ci și în Statele Unite, Africa de Sud și Hong Kong, printre alte destinații.

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri