Gafă în familia premierului britanic: cumnata acestuia a publicat fără să vrea o fotografie stânjenitoare cu liderul de la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotografia nu a fost înlăturată până acum de pe Instagram de cumnata premierului
Fotografia nu a fost înlăturată până acum de pe Instagram de cumnata premierului

Alice Sheffield, cumnata premierului britanic, a publicat pe o reţea de socializare o fotografie în care părul îi stă bine şi rujul roşu face contrast cu ochii albaştri. Acelaşi contrast îl face şi faimoasa servietă roşie în care premierul Marii Britanii ţine toate documentele oficiale, aruncată pe patul din spatele femeii. Dar premierul n-a scăpat din ochi preţioasa servietă: era lângă ea, dormind cu gura deschisă.

O fotografie pe care David Cameron probabil că nu-şi dorea s-o vadă nici măcar familia şi cei mai apropiaţi prieteni a fost publicată pe Instagram.

Sora soţiei sale a postat pe reţeaua de socializare o fotografie în care arată cum se pregăteşte pentru nuntă. Însă mireasa îmbujorată este eclipsată de bărbatul care doarme şi sforăie în spatele ei. 

Pe pat, un premier desculţ, îmbrăcat în negru, doarme înconjurat de hârtii şi de servieta care, cu doar câteva ore mai devreme, îl băgase într-un alt necaz. 

Înainte de nuntă, imediat după ce se întorsese de la summitul G20 de la Sankt Petersburg, Cameron a fost criticat şi ridiculizat pentru că a aţipit în trenul cu care călătorea, lăsând servieta roşie şi masa din faţa sa, cu cheia în încuietoare. Un alt pasager a făcut poze şi a umplut reţelele de socializare cu „dovezi”.

Poza buclucaşă a fost publicată pe contul de Instagram al lui Emily Sheffield, cealaltă soră a soţiei premierului, Samantha. Femeia nu a şters fotografia, iar aceasta încă poate fi văzută pe contul acesteia. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite