FOTOREPORTAJ Oraşul diamantelor, luat cu asalt în timpul promoţiilor de iarnă. Vezi ce reduceri sunt în Europa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oraşul flamand Antwerp a devenit în acest weekend „epicentrul" promoţiilor europene la marile branduri. Bruxelles-ul a fost demult detronat la capitolul „cumpărături" de micul şi mult mai curtatul orăşel-port unde cei mai buni designeri ai lumii au câte un magazin.

Reducerile la brandurile cunoascute, dar şi la cele „de lux" sunt de cel puţin 50%. Promoţiile la colecţiile de toamnă iarnă se vor încheia însă peste o săptămână, iar preţurile ar mai putea să scadă cu încă 10 procente.

 Strada de magazine, Leysstraat, este foarte aglomerată în timpul reducerilor, iar cozile la casele de marcat sunt de cel puţin 30 de minute.

Olanda vecină se poate lăuda cu outlet-urile mult vizitate şi în timpul anului, dar pentru cumpărături, Antwerpul şi-a căştigat marea reputaţie în această parte a Europei. 

Oraşul flamand este cunoscut şi ca oraşul diamantelor. Statistic, opt din zece diamane se şlefuiesc în Antwerp, iar străzile din jurul gării centrale din oraş sunt ticsite cu magazine unde se vând bijuteriile cu pietre preţioase.

image
image

Citeşte pe Adevărul Europa cum se învârte moda din nord vestul Europei în jurul Antwerp-ului

Cu cât au scăzut preţurile în Europa, în timpul reducerilor de iarnă

Majoritatea hainelor au preţuri reduse la jumătate şi chiar cu 70% iar „lovitura de graţie" o vor da cei care merg la cumpărături, în oraşele din Vest, în ultima săptămână din ianuarie când produsele se vând cu 20% din preţurile din decembrie.

image
image

Mango: cămăşi - de la 45.00 la 15.00 de euro
Mango blugi - de la 49.90 la 25 de de euro
Mango paltoane - de la 129.99 la 70 maxim 80 de euro
Blugi Levi Strauss - de la 119 euro la 79.99 sau chiar 44.99 de euro
Blugi Diesel - de la 99.00 de euro la 49.00 de euro
Blugi Tommy Hilfieger - 40% de la 109 sau 129 de euro

Bijuteriile cu diamante la care preţurile încep de la 1000 de euro aveau reduceri de până la 30%.

Massimo Dutti, United Color of Benetton, Zara, magazinele de parfumuri aveau reduceri cuprinse între 40 şi 50% din preţuri la produsele care au fost lansate în colecţiile de toamnă-iarnă.

image
image

Citeşte pe www.adevarul.es cât de mici sunt preţurile de la magazinele din Spania

Citeşte pe www.adevarul.it cât vor cheltui familiile din oraşele italiene în timpul promoţiilor

Mulţi turişti şi-au uitat copiii prin magazine care, fie au început să încerce orice pantof le-a căzut în mână, fie au adormit în cărucioare. Pentru bărbaţi, reducerile au fost teste de răbdare şi mulţi au aşteptat lângă vitrine, plictisiţi, finalul "aventurilor" cu preţuri promoţionale. Tinerele n-au avut răbdare nici să manânce în vreun restaurant, aşa că n-au pierdut timpul: au gustat ceva repede, în picioare, în faţa vitrinelor ce anunţau reduceri.

image
image
Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite