Descoperire macabră într-un apartament din Madrid: o bătrânică a murit în urmă cu 15 ani şi nimeni nu a ştiut. De ce a fost găsită abia acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madrid Captură YouTube
Madrid Captură YouTube

Vestea i-a înlemnit pe vecini. O bătrânică din Madrid a murit acum 15 ani şi nimeni nu a intrat la bănuieli. În tot acest timp, cadavrul ei s-a descompus într-o baie lăsată cu geamul deschis.

Isabel Rivera, născută în 1926, a fost văzută ultima dată în septembrie 2004. Pe atunci, bătrânica locuia singură, după decesul soţului său, un fost arhitect. Nu a avut copii şi nici nu a întreţinut relaţii bune cu familia sa. Se putea baza, cât de cât, pe vecini, dar aceştia din urmă nici nu şi-au dat seama când a dispărut din vederile lor. Cu toţii s-au gândit că a plecat într-o excursie de lungă durată, mai ales că facturile erau plătite la timp, scrie „El Pais“.

Singurul motiv de suspiciune a fost mirosul înţepător care tot venea din apartamentul femeii. Sesizate în legătură cu acest miros, autorităţile nu s-au grăbit să ajungă la faţa locului.

Apoi situaţia s-a schimbat brusc în cursul acestei săptămâni, când o nepoată îndepărtată a bătrânicii şi-a adus aminte de ea şi a sunat poliţia să-i verifice locuinţa.

Poliţiştii trimişi la faţa locului au fost nevoiţi să intre în apartament pe la balcon. Când au intrat în baie, au găsit un schelet. În urmă autopsiei, medicii legişti au conchis că femeia a murit din cauze naturale undeva pe la sfârşitul lui 2004.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite