Cota de popularitate a preşedintelui francez, François Hollande, a ajuns la doar 12%

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cota de popularitate a preşedintelui Franţei, François Hollande, a scăzut din nou, ajungând la 12 la sută opinii favorabile, un nou record negativ , potrivit unui sondaj YouGov , realizat pentru Télé şi Huffington Post şi citat de Reuters.

Cota de popularitate a preşedintelui Franţei, François Hollande, a scăzut din nou, ajungând la 12 la sută opinii favorabile, un nou record negativ , potrivit unui sondaj YouGov realizat pentru Télé şi Huffington Post şi citat de Reuters.

Şeful statului francez fusese deja creditat cu 13% opinii favorabile în mai multe sondaje, dar ancheta din octombrie a aceluiaşi institut îl plasa ceva mai sus, la 15%. El pierde însă trei puncte procentuale în noiembrie şi înregistrează un record de nepopularitate pentru a nu ştiu câta oară. 

Ponderea persoanelor intervievate care spun că au o opinie negativă despre activitatea preşedintelui creşte cu patru procente, ajungând la 83% într-o lună. 

Premierul francez , Manuel Valls, stă puţin mai bine, cu  22%, dar totuşi în scădere cu două procente  şi 70% opinii negative.

Sondajul YouGov a fost realizat online între  29-30 octombrie pe un eşantion de 1004  persoane reprezentative pentru populaţia franceză de peste 18 ani.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite