Cel puţin cinci morţi după ce un autobuz s-a răsturnat pe autostrada A9, în apropiere de Leipzig

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin 5 persoane şi-au pierdut viaţa şi mai multe au fost rănite în urma unui accident de autobuz produs miercuri pe autostrada A9 în apropiere de Leipzig (estul Germaniei), conform poliţiei germane, relatează DPA şi Reuters, preluate de Agerpres.

Presa locală a anunţat că 5 persoane au murit după ce un autobuz al companiei FlixBus a virat brusc la dreapta pe autostrada ce uneşte oraşele Berlin şi Munchen şi s-a răsturnat. Accidentul s-a produs în jurul orei locale 9:45 AM (08:45 GMT).

„Câteva persoane au fost rănite mortal într-un grav accident de circulaţie produs pe autostrada A9. Numărul victimelor este mare", a transmis poliţia landului Saxonia pe reţeaua de socializare X.

Iniţial, a fost închisă doar circulaţia spre Munchen, după care au fost închise direcţii de mers, conform poliţiei. Ambulanţe şi elicoptere au sosit la locul accidentului pentru a prelua victimele.

Circumstanţele exacte ale accidentului nu sunt cunoscute încă", a transmis companiei de transport persoane FlixBus. La bordul autobuzului care se deplasa de la Berlin spre Zurich se aflau 53 de pasageri şi doi şoferi.

FlixBus, fondată la München în 2011, operează o rețea de servicii de transport cu autocarul pe distanțe lungi în Europa, America și Asia, potrivit BBC.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite