Britanicii au donat cadouri pentru copiii sărmani din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadouri de Craciun (Foto arhiva)
Cadouri de Craciun (Foto arhiva)

Peste 32.000 de cadouri au fost donate, înainte de Crăciun, de către oamenii generoşi din comitatul britanic Hampshire pentru copiii din unele dintre cele mai sărace ţări ale lumii, printre care şi România, scrie cotidianul Daily Echo.

În numai o lună la baza regională Operation Christmas Child din Eastleigh au ajuns 32.900 de cutii cu cadouri din Hampshire.

"A fost o campanie mare, niciodată nu sunt suficient de multe cutii, însă am respectat faptul că este recesiune", afirmă Margaret Griffin, coordonatorul zonal pentru Hampshire.

"Va fi o mare diferenţă pentru copiii care nu au primit niciodată un cadou, este ca şi cum le-ai da un milion de lire sterline", adaugă ea.

Proiectul, susţinut de fundaţia de caritate Samaritan’s Purse, cere oamenilor să doneze cutii umplute cu cadouri, inclusiv jucării şi jocuri.

Până în prezent 8.583 de cutii au fost lăsate în statul african Swaziland, 10.748 în Ucraina, 12.455 în Bosnia, 4.395 în Serbia şi 1.892 în Romania.

Margaret Griffin a spus că noua campanie a demonstrat din nou generozitatea oamenilor, dând exemplul unei femei care a condus 40 de mile până la depozit pentru a se asigura că cutia ei va ajunge în camionul destinat copiilor orfani, bolnavi sau săraci.

Anul trecut, circa 27.800 de cutii au plecat din Hampshire către copiii săraci din întreaga lume.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite