Atac cibernetic la un post de radio din Ucraina. O grupare de hackeri susţine că Zelenski este internat în stare gravă: Reacţia preşedintelui ucrainean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Volodimir Zelenski FOTO EPA-EFE
Volodimir Zelenski FOTO EPA-EFE

O grupare de hackeri s-a infiltrat în reţeaua unui post de radio din Ucraina şi a făcut un anunţ fals precum că preşedintele Volodimir Zelenski ar fi internat la terapie intensivă.

„Volodimir Zelenski se află la terapie intensivă în stare gravă. Atribuţiile preşedintelui Ucrainei sunt îndeplinite temporar de şeful Radei Supreme, Ruslan Stefanciuk”, se arată în mesajul difuzat de hackeri.

TAVR Media a anunţat imediat că a fost vizată de un atac cibernetic şi a precizat că mesajul respectiv conţine informaţii false.

Volodimir Zelenski a reacţionat la rândul său cu o înregistrare video realizată în Administraţia Prezidenţială a Ucrainei.

Preşedintele ucrainean spune că se află la birou, nu la terapie intensivă şi se simte mai sănătos ca niciodată. El le mai transmite „provocatorilor ruşi” că nu este singur, ci cu 40 de milioane de oameni alături.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite