Sucuri naturale care ajută la slăbit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nutriţioniştii recomandă mai multe sucuri naturale care ajută la slăbit pentru cei care sunt la dietă şi vor să devină supli.

Cei care se gândesc să înceapă o dietă e bine să includă în regim şi sucuri naturale care ajută la slăbit. Aceste sucuri naturale nu doar că vă ajută să daţi mai repede jos kilogramele în plus, însă vă şi vitaminizează şi energizează organismul în timpul dietelor. Iată câteva recomandări de sucuri naturale de slăbit şi ce beneficii vă aduc ele organismului: 

Sucuri naturale care ajută la slăbit. Sucul natural de lămâie. Este recomandat în special dimineaţa, la prima oră. Lămâia, recomandată într-o dietă cu sucuri naturale care ajută la slăbit, are rol de a grăbi metabolismul şi digestia întrucât ajută nivelul de aciditate gastrică.  De asemenea, lămâia, pe lângă faptul că e trecută pe lista de alimente care te ajută să slăbeşti, are numeroase beneficii, printre care aportul crescut de calciu, potasiu, vitamina A, C sau fibre pectinice. Trebuie să ştiţi şi că există unele persoane care pot avea arsuri digestive în urma consumului de lămâi.

Sucuri naturale care ajută la slăbitSucul natural de castravete şi roşii. Sunt două legumă sărace în calorii, foarte gustoase şi extrem de răcoritoare. În timp ce roşiile accelerează procesul de ardere al caloriilor, castraveţii, datorită conţinutului ridicat de apă, ajută la eliminarea toxinelor.

Sucuri naturale care ajută la slăbit. Varza vă ajută să slăbiţi mai repede

Sucuri naturale care ajută la slăbit. Sucul natural de sfeclă roşie. Conţine săruri minerale şi numeroase vitamine. De asemenea, pentru că e bogat în fier, sucul natural de sefeclă roşie ajută la arderea caloriilor. Îl puteţi face cu suc de portocale. Atenţie, nu consumaţi în exces pentru că, în unele cazuri, poate o senzaţie de vomă. Sunt de ajuns trei sucuri naturale de sfelcă roşie pe zi. 

Sucuri naturale care ajută la slăbit. Sucul natural de varză. Cei care au căutat diete de slăbit, au descoperit multe care recomandă doar varza. Potrivit nutriţioniştilor, o dietă cu varză (salată sau supă) v-ar putea ajuta să daţi jos chiar şi 5 kilograme într-o săptămână. Însă trebuie să fiţi atenţi, pentru că o dietă de slăbit doar cu varză ar putea slăbi organismul destul de mult. 

Sucuri naturale care ajută la slăbitSucul natural de grapefruit. Este un alt fruct care poate fi trecut pe lista de alimente care te ajută să slăbeşti. De asemenea, este un fruct ce aduce numeroase beneficii organismului, precum scăderea colesterolului sau a nivelului de zahăr în sânge. Este bogat în vitamina C, vitamina A, B5, acid folic, calciu şi fibre.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite