Remedii contra durerii de gât

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Durerea
 de gât te poate împiedica să mişti liber capul în stânga şi în dreapta,
 însă remediile naturale împotriva durerilor pot veni în ajutorul tău.
Durerea de gât te poate împiedica să mişti liber capul în stânga şi în dreapta, însă remediile naturale împotriva durerilor pot veni în ajutorul tău.

Durerea de gât apare când există o tensiune la nivelul muşchilor, care poate fi provocată de poziţia incorectă a corpului, suprasolicitarea muşchilor gâtului în timpul unui exerciţiu, statul îndelung pe scaun.

Comprese cu gheaţă

Temperatura scăzută a gheţii ajută la reducerea inflamaţiei şi la combaterea durerii. Tot ce trebuie să faci este să pui câteva cuburi de gheaţă într-un prosop şi să îl ţii direct pe zona în care simţi că te doare. Lasă gheaţa să acţioneze aproximativ 15 minute, repetând tratamentul natural o dată la două sau trei ore, în primele 24 de ore.

Baie cu sare Epsom

Sarea Epsom este sursă importantă de magneziu şi are efect relaxant asupra muşchilor. Baia cu sare Epsom ajută la eliberarea tensiunii din muşchi şi a stresului, ameliorând durerea resimţită. Pune 2 căni de sare Epsom în apa caldă din cadă. Stai acolo cel puţin 20 de minute. Repetă tratamentul natural zilnic dacă simţi că durerea încă este prezentă.

Decoperă remediile contra durerii de gât pe clickpentrufemei.ro

Scapă de durerea de gât cu această băutură!

Aşa poţi reduce durerea şi inflamaţiile!

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite