Remedii care te scapă de mătreaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Masarea scalpului cu suc de lămâie te poate ajuta să scapi de mătreaţă
Masarea scalpului cu suc de lămâie te poate ajuta să scapi de mătreaţă

Ai încercat fel şi fel de şampoane, dar nici unul nu te-a scăpat de mătreaţă? Nu te descuraja! Iată la ce remedii naturale poţi apela pentru a scăpa de această problemă.

Aspirina

Are mai multe utilizări decât tratarea, pur şi simplu, a unei dureri de cap. Ia două aspirine, zdrobeşte-le până obţii o pudră fină şi adaugă praful în cantitatea de şampon cu care te speli. Şamponează părul şi lasă aspirina să acţioneze două minute, după care clăteşte cu apă călduţă din abundenţă, pentru a înlătura orice urmă de medicament. Aspirina conţine salicilaţi, substanţe care deschid porii, accelerând vindecarea rănilor.

Uleiuri naturale

Uleiul de nucă de cocos, uleiul de migdale sau cel de măsline poate fi utilizat pentru a menţine scalpul hidratat şi previne apariţia mătreţii. Încălzeşte câteva linguriţe de ulei, după care pune-le într-un bol şi aplică-le pe scalp. Masează şi asigură-te că tot scalpul va fi acoperit. Acoperă-ţi părul cu un prosop curat şi lasă uleiul să acţioneze pe perioada nopţii. Apoi, spală-te bine pe păr dimineaţa.

Citeşte continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite