Articol publicitar

Motivul pentru care vă  îngrăşaţi: aveţi o alergie ascunsă. Aflaţi care este potenţialul dvs. de alergie!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alergii

Studiile au fost clare: într-un an este posibil să vă îngrăşaţi cu peste 10 kilograme numai din cauza unei alergii alimentare

Motivul pentru care va ingrasati?

Pur si simplu sunteti alergici la anumite alimente!

Mai mult decat atat…nici macar nu va dati seama!

Dr. Oz explica ce se intampla de fapt: “Daca aveti alergie la anumite alimente, acestea provoaca inmultirea bacteriilor periculoase in sistemul digestiv. Acestea produc toxine care provoaca inflamatii la nivelul intestinelor si acestea nu mai functioneaza corect”.

Ganditi-va, ati tinut o cura de slabire, pe care ati urmat-o cu sfintenie si totusi nu ati slabit?

Vinovatul poate fi o alergie alimentara nedetectata. Modul de manifestare al unei alergii alimentare nu este intotdeauna violent (dificultati de respiratie, urticarie, edem). Exista si alergii tacute, ale caror efecte se manifesta in timp, simptomele fiind, de multe ori, greu de interpretat.

Se estimeaza ca 50% din populatie este alergica la un anumit aliment, fara sa o stie.

Studiile au fost clare: intr-un an este posibil sa va ingrasati cu peste 10 kilograme numai din cauza unei alergii alimentare.

Cum puteti afla daca aveti o intoleranta alimentara ascunsa?

Acum va puteti identifica potentialul alergenic. Odata stabilit riscul de alergie la care sunteti supusi, veti putea, in sfarsit, sa aveti de partea dvs. arma cea mai eficienta impotriva kilogramelor in plus. Odata neutralizata alergia de care suferiti, procesul de slabire va fi deblocat, arderile vor fi reactivate, metabolismul va functiona din nou in ritm normal.

Descoperiti aici gratuit potentialul dvs. alergenic.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite