Mirodenii care-ţi îngrijesc pielea în sezonul rece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Te-ai obişnuit ca îmbietoarele condimente să fie folosite doar în preparatele din bucătărie? Ei bine, îţi lansăm o provocare: te sfătuim să adaugi arome picante şi extravagante chiar în tratamentele de înfrumuseţare.

Spumă de baie relaxantă cu infuzie de vanilie

Vii obosită de la locul de muncă, nu vrei decât să faci o baie fierbinte şi să uiţi de toate? Ca să ai parte de relaxarea dorită, prepară-ţi un elixir revitalizant care să-ţi răsfeţe simţurile. Ai nevoie de o lingură cu ulei de susan, cinci picături cu ulei esenţial de vanilie şi de o lingură cu miere. Adaugă ingredientele într-un vas mic şi toarnă amestecul în apa fierbinte de baie. Stai cel puţin 10 minute, poate asculţi şi muzica preferată pe fundal, şi apoi te clăteşti cu duşul. Rezultatul? Imposibil de pus în cuvinte, dar garantat la capitolul eficienţă!

Mască energizantă cu ghimbir

Pielea are nevoie de îngrijire specială în sezonul rece. Ca să-ţi ajuţi tenul să nu se irite din cauza condiţiilor de mediu şi a radicalilor liberi, ai nevoie de o mască tonifiantă cu ghimbir. Ieftină şi uşor de preparat, aceasta te va binedispune şi-ţi va catifela faţa cu repeziciune. Razi o bucată mică de ghimbir proaspăt şi-l amesteci cu două linguri cu miere lichidă, până obţii o pastă omogenă. Întinzi această mască pe ten, evitând zona ochilor, şi laşi să acţioneze 10 minute.

Descoperă alte mirodenii recomandate pentru îngrijirea pielii, pe clickpentrufemei.ro.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite