Mască uimitoare împotriva căderii părului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acizii graşi care se găsesc în rădăcina ghimbirului sunt excelenţi pentru firele subţiri.
Acizii graşi care se găsesc în rădăcina ghimbirului sunt excelenţi pentru firele subţiri.

Ghimbirul este o plantă bogată în uleiuri esenţiale, vitamine, minerale, antioxidanţi şi aminoacizi, de aceea este foarte benefică şi ideală pentru prevenirea căderii părului. Multe femei se confruntă cu această problemă, dar acum a fost găsită o soluţie.

Proprietăţile ghimbirului

Proprietăţile de sănătate ale ghimbirului au fost cunoscute şi apreciate încă din cele mai vechi timpuri. Bogăţia naturală a compuşilor îl fac perfect pentru mai multe afecţiuni ale organismului.

În ceea ce priveşte proprietăţile ghimbirului pentru prevenirea căderii părului şi stimularea creşterii acestuia, poate fi posibilă deoarece ghimbirul are o capacitate naturală de stimulare a fluxului sanguin la nivelul scalpului, promovând circulaţia şi stimulând astfel foliculii de creştere a firelor de păr. Acizii graşi care se găsesc în rădăcina ghimbirului sunt excelenţi pentru firele subţiri.

După cum bine este cunoscut, şi mătreaţa poate contribui la căderea părului. În plus, ghimbirul este un remediu natural şi pentru această problemă. Datorită proprietăţilor anti-septice, devine suplimentul perfect care nu trebuie să ne lipsească dacă suferim de pierderea părului.

Cum să faci o mască pe bază de ghimbir împotriva căderii părului:

Acest remediu simplu trebuie aplicat în fiecare zi, timp de o lună. Va fi mai eficient dacă în timp ce aplici masca, masezi cel puţin 15 minute pielea capului, permiţând astfel ca amestecul să fie absorbit în foliculii firelor de păr.

Află pe clickpentrufemei.ro cum să prepari această mască uimitoare.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite