Mărirea buzelor în mod natural - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mărirea buzelor în mod natural   / FOTO Arhivă
Mărirea buzelor în mod natural   / FOTO Arhivă

Îţi doreşti buze voluminoase, dar îţi este teamă de ace şi bisturiu? Soluţia este mărirea buzelor în mod natural. Află în continuare ce metode măresc volumul buzelor fără a implica intervenţii chirurgicale.

Mărirea buzelor în mod natural se realizează prin două tipuri de acţiuni: vasodilataţia – creşterea fluxului sangvin către buze, care se înroşesc şi îşi măresc volumul în mod natural şi hidratarea – prevenirea şi combaterea ridurilor din jurul buzelor creează un aspect voluminos.

Aceste acţiuni se realizează tot în două etape:

  • efectuează un gomaj delicat al buzelor cu ajutorul unei periuţe de dinţi şi puţin zahăr; tot pentru exfolierea buzelor poţi folosi o mască preparată din: două linguriţe de miere, câteva picături de ulei esenţial de muşeţel şi o linguriţă de scorţişoară; exfolierea blândă este indicată de două-trei ori pe săptămână;
  • utilizează zilnic un balsam hidratant pentru buze; poţi opta pentru unul din comerţ sau îl poţi prepara chiar tu din următoarele ingrediente: o lingură de ulei de palmier, 10 picături de ulei esenţial de trandafir, un vârf de linguriţă de ghimbir măcinat, care se omogenizează bine; foloseşte în fiecare zi acest balsam, îţi îmbunătăţeşte circulaţia sangvină la nivelul buzelor şi le hidratează.

Mărirea buzelor în mod natural: masaj

Masajul pentru mărirea buzelor în mod natural se face în fiecare dimineaţă. Poţi folosi un balsam de buze sau o cremă hidratantă. Efectuează mişcări de netezire de la stânga la dreapta, lăsând buzele moi. Masează mai energic cu mişcări circulare până când buzele devin rozalii, semn că s-a intensificat circulaţia locală. Relaxează apoi buzele.

Mărirea buzelor în mod natural: gimnastica buzelor

Buzele sunt alcătuite din muşchi, motiv pentru care se pot remodela prin exerciţii. Încearcă următoarele mişcări pentru mărirea buzelor în mod natural:

  • Mişcă buzele în faţă, ca şi cum ai săruta pe cineva; menţine 15 secunde, apoi relaxează buzele; efectuează acest exerciţiu dimineaţa şi seara, 20 de repetări.
  • Mişcă buzele ca şi cum ai vrea să sufli într-o lumânare, apoi deschide larg gura; repetă de 20 de ori.
  • Pronunţă literele A, E, O, U; repetă de 10 ori.

Mărirea buzelor în mod natural: trucuri de machiaj

Descoperă în videoclipul de mai jos câteva trucuri de machiaj care te vor ajuta la mărirea buzelor în mod natural.

Mărirea buzelor în mod natural. Vezi trucuri de machiaj pentru buze voluminoase

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite