Cele mai periculoase produse alimentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fie că vorbim de mezeluri, lactate cu adaos de fructe, produse de patiserie şi panificaţie, băuturi carbogazoase, aşa-zisele sucuri naturale şi ceaiuri răcoritoare, chipsuri, produse ,,light'' sau margarină ,,îmbogăţită'' cu Omega-3, industria alimentară actuală abundă în E-uri şi aditivi alimentari meniţi să ne simplifice viaţa.

Din păcate, toate aceste produse alimentare sunt adevărate otrăvuri pentru organism şi ne afectează în mod evident sănătatea: numărul persoanelor obeze este într-o continuă creştere la fel ca şi cazurile tot mai numeroase de cancer, diabet, hipertensiune arterială şi alte afecţiuni derivate.

În cele ce urmează, îţi vom prezenta cele mai nocive produse alimentare de pe piaţă, pe care ar trebui să le eviţi şi chiar să le elimini complet din alimentaţie.

Cele mai periculoase produse alimentare: mezelurile

Mezelurile, bogate în chimicale şi grăsimi, reprezintă o cauză a obezităţii şi a bolilor cardiovasculare tot mai dese în rândul populaţiei. De asemenea, în compoziţia acestor alimente se găseşte carne de calitate slabă, cum este cea dezosată mecanic.

Descoperă pe clicksanatate.ro ce alte produse din comerţ sunt periculoase pentru sănătate

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite