Alimente recomandate în cure de slăbire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alimente recomandate în cure de slăbire
Alimente recomandate în cure de slăbire

Există câteva alimente recomandate în cure de slăbire, care vă ajută să daţi jos mai uşor kilogramele în plus. Iată câteva dintre acestea, recomandate de nutriţionişti:

Alimente recomandate în cure de slăbire. Migdalele. Nutriţioniştii spun că sunt bogate în vitamina E şi în fibre, ceea ce înseamnă vă îţi vor da senzaţia de saţietate. Sunt excelente mai ales atunci când simţi nevoia să ronţăi ceva. 

Alimente recomandate în cure de slăbire. Avocado. Studiile arată că este bogat în grăsimi bune şi este indicat într-o cură de slăbire pentru că îţi dă senzaţia de saţietate. Se poate combina şi cu alte legume şi fructe sau carne slabă. 

Alimente recomandate în cure de slăbire. Varza. O dietă doar cu varză, care constă în salate şi supe, v-ar putea ajuta să daţi jos chiar şi 5 kilograme într-o săptămână. Însă nutriţioniştii recomandă mai bine să o combinaţi cu alte alimente care vă ajută să slăbiţi. 

Alimente recomandate în cure de slăbire. Grapefruit. Este unul dintre fructele bogate în vitamine, care pe lângă faptul că aduce numeroase beneficii pentru organism, vă ajută să slăbiţi. 

Alimente recomandate în cure de slăbire. Lintea. Este foarte săracă în grăsime, are foarte multe proteine şi carbohidraţi fără colesterol. De asemenea, este indicată în cure de slăbire pentru că este bogată în fier şi de ajutor pentru a ţine anemia departe. 

Alimente recomandate în cure de slăbire. Lămâia grăbeşte digestia

Alimente recomandate în cure de slăbire. Orezul brun. Pentru că are un conţinut ridicat de fibre îţi dă senzaţia de saţietate. De asemenea, poate preveni boli de inimă, boli gastrointestinale sau diabet. Scade colesterolul şi ajută la detoxifierea organismului. 

Alimente recomandate în cure de slăbire. Fulgii de ovăz. Are un număr crescut de fibre, ajută şi la scăderea colesterolului şi diferenţa faţă de alte cereale esenţiale este că are un număr redus de calorii.  

Alimente recomandate în cure de slăbire. Lămâia. Grăbeşte metabolismul şi digestia şi reglează nivelul de aciditate gastrică. De asemenea, are numeroase beneficii, printre care aportul crescut de calciu, potasiu, vitamina A, C sau fibre pectinice. 

Alimente recomandate în cure de slăbire. Ardei iuţi. Dacă nu suferiţi de afecţiuni digestive, îl puteţi introduce în dietă pentru că vă poate ajuta să pierdeţi kilogramele în plus. Ardeii conţin capsaicină, o substabţă care reduce apetitul şi accelerează metabolismul. 

Alimente recomandate în cure de slăbire. Brânza de vaci. Sunt recomandate brânzeturile cu un nivel de grăsime scăzut. Brânza de vaci conţine puţine calorii, multe proteine şi o doză foarte mică de carbohidraţi şi grăsimi.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite