VIDEO Cererea în căsătorie pentru care un îndrăgostit a strâns bani de când avea 12 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai mulţi bărbaţi se limitează la o cerere în căsătorie simplă, fără să depună prea multe eforturi ca să-şi surprindă viitoarele soţii. Nu este însă şi cazul lui Levy, un romantic incurabil care visează de la 12 ani la ziua în care îşi va cere iubita în căsătorie, ocazie pe care a avut-o cu Tiffany, femeia care l-a făcut cel mai fericit bărbat din lume.

Levy s-a îndrăgostit de Tiffany în urmă cu mai mult de trei ani, dar în tot acest timp au fost nevoiţi să aibă o relaţie la distanţă. Depărtarea nu a făcut decât să le facă iubirea mai puternică şi, într-un final, Levy a înţeles că şi-a găsit aleasa inimii. 

Banii pe care Levy îi strânge de când avea 12 ani într-un fond special dedicat zilei în care va decide să-şi ceară iubita de soţie au fost puşi la treabă în urmă cu 17 luni. Atunci a început Levy pregătirile pentru visul său din copilărie. A închiriat terenul de fotbal Rose Bowl din Pasadena, California, unde el şi Tiffany s-au întâlnit pentru prima dată, a făcut ca familia lui şi a lui Tiffany să ia parte la emoţionantul moment, i-a pregătit iubitei o zi plină de surprize şi răsfăţ în compania bunelor ei prietene, totul culminând cu o declaraţie de dragoste care a stors lacrimi de fericire. Întreaga aventură a fost înregistrată de compania de producţie Candlelight Films, iar rezultatul îl puteţi urmări în videoclipul de mai jos. 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite