VIDEO Ce se întâmplă când zeci de femei mimează orgasmul într-un restaurant?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scenă din filmul „Când Harry a cunoscut-o pe Sally“, peliculă în care actriţa Meg Ryan mimează orgasmul la restaurantul Katz's Deli din New York  FOTO www.tasteofcinema.com
Scenă din filmul „Când Harry a cunoscut-o pe Sally“, peliculă în care actriţa Meg Ryan mimează orgasmul la restaurantul Katz's Deli din New York  FOTO www.tasteofcinema.com

Un grup de actori de comedie din New York, Improv Everywhere, a pus la cale o farsă pentru a binedispune clienţii unui restaurant din metropola americană. Mai multe femei au fost rugate să se alăture iniţiativei şi să recreeze celebra scenă a orgasmului mimat de actriţa Meg Ryan în pelicula „Când Harry a cunoscut-o pe Sally“, spre surprinderea angajaţiilor şi a celorlalte persoane aflate în local.

Actorii din grupul Improv Everywhere au convins mai multe femei să joace rolul interpretat de actriţa Meg Ryan în filmul „Când Harry a cunoscut-o pe Sally“, adică să mimeze un orgasm chiar în restaurantul Katz's Deli, locul unde Ryan a filmat celebra scenă în 1989, alături de actorul Billy Crystal. 

Conform scenariului, personajul lui Meg Ryan încearcă să-i demonstreze partenerului său că bărbaţii nu au cum să-şi dea seama când o femeie se preface că are orgasm.

Orgasmul mimat de actriţa Meg Ryan 

Startul farsei a fost dat de un cuplu ales de poznaşii de la Improv Everywhere, iar semnalul a „înfierbântat“ zeci de doamne şi domnişoare, care de care mai pasionale. Reacţiile turiştilor, angajaţilor şi clienţilor care nu aveau habar ce se petrece au fost filmate de Improv Everywhere şi filmuleţul a fost postat pe YouTube.

Orgasmul de grup din restaurantul Katz's Deli

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite