VIDEO Antrenoarea de sex: „Femeile ar trebui să aibă cât mai mulţi parteneri sexuali, nu să se concentreze pe întâlnirea «alesului»”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lauren Brim, antrenoare de sex, moaşă şi autoare crescută în sânul unei familii creştine este de părere că femeile ar trebui să aibă cât mai mulţi parteneri sexuali, în loc să îşi piardă timpul căutând „bărbatul perfect”.

Lauren Brim, antrenoare de sex, moaşă şi autoarea cărţii recent lansate „Noile Reguli ale Sexului” a crescut într-o familie creştină din California, Statele Unite. Deşi a fost învăţată, în sânul familiei, că sexul este sacru, convingerile femeii contrastează puternic cu dogmele religioase. Lauren susţine că femeile ar trebui să aibă numeroşi parteneri sexuali, în loc să-şi canalizeze energia pe găsirea „alesului”.

În noua sa carte, Brim îşi descrie vasta experienţă sexuală, care include relaţii intime cu bărbaţi, femei sau mai mulţi parteneri simultan, în diverse locuri. Până acum, femeia a avut în jur de 100 de parteneri, iar numărul lor continuă să crească. Brim susţine că meseria de moaşă i-a trezit instinctele sexuale. 

  

„Am observat că femeile care sunt conştiente de sexualitatea lor au avut naşteri mai uşoare, ba chiar orgasmice, pe când celelalte s-au chinuit destul de mult”, a declarat aceasta, potrivit „Daily Mail”.

Femeia mai spune că a crescut într-o familie cu puternice convingeri creştine şi că acesta a fost motivul pentru care nu a reuşit pentru mult timp să-şi înţeleagă sexualitatea. 

„Simţeam că dacă mă voi exprima voi intra în probleme, până când am privit în jurul meu şi am văzut o mulţime de oameni singuri, atractivi şi inteligenţi care nu avuseseră relaţii de ani de zile. Nu cred în aşteptarea partenerului perfect, ci în explorarea opţiunilor”, mărturiseşte autoarea.

Citeşte şi:
 

VIDEO Religia sexului: schimbul de parteneri sexuali în viziunea soţiilor cu „frica” lui Dumnezeu

Numărul perfect de parteneri sexuali. Mai mulţi înseamnă promiscuitate, mai puţini lipsă de experienţă

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite