Ţi-e dor de un sex nebun? Ieşi din dormitor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultima vreme ai exagerat cu poziţia misionarului în pat? Dacă vrei să reînvii flacăra pasiunii şi să nu faceţi sex robotic, îţi propunem să cobori din pat şi să ieşi cu totul din dormitor. Sunt multe alte locuri unde să faci dragoste şi toate sunt în casa ta. Trebuie doar să fii deschisă la provocări şi să dai frâu liber imaginaţiei!

Patul cu aşternuturile lui fine şi confortabile te invită nu doar la somn şi relaxare, ci şi la aventuri pasionale. Însă nici acest spaţiu plin de mistere nu este ocolit de rutină. Evită să duci monotonia în pat, că acolo rămâne. Încearcă alte locuri unde să faci dragoste şi gândeşte-te în viitorul apropiat cum să ai o condiţie fizică mai bună. Contează enorm atât pentru sănătatea ta, cât mai ales a cuplului.

Sprijină-te de chiuveta din baie

Baie? Da, da. Ai citit bine. Nu am vrut să spunem chiuveta din bucătărie, în niciun caz. Asigură-te că este susţinută bine, astfel încât să nu se poate deplasa în timpul acţiunii, apoi propune-i o partidă ca în filme iubitului tău. Te va cuprinde cu braţele sale puternice şi veţi face dragoste pasional. El are avantajul că poate vedea formele trupului care l-au cucerit. Iar tu pe al lui.

Cu faţa la oglindă

Cred că nu e nimic mai excitant decât să vă vedeţi reacţiile când vă simţiţi cel mai bine. E ca şi cum aţi savura un film erotic cu personaje celebre, adică voi, ale căror trupuri perfecte se contopesc până la orgasm.

Descoperă şi alte locuri unde să faci sex nebun pe clickpentrufemei.ro.

Trucuri inedite ca să ai orgasm multiplu
4 poziţii sexuale care te ajută să nu rămâi însărcinată

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite