Mărirea penisului: mit sau realitate?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Exerciţiile Jelqing sunt exerciţii pe care unii bărbaţi le folosesc pentru a-şi creşte în mod natural dimensiunea penisului
Exerciţiile Jelqing sunt exerciţii pe care unii bărbaţi le folosesc pentru a-şi creşte în mod natural dimensiunea penisului

La o simplă căutare pe Google, vei da de numeroase tehnici şi produse de extindere a penisului. Primul lucru pe care ar trebui să-l ştii este că cei mai mulţi bărbaţi care cred că au un penis mic au de fapt unul de dimensiuni normale. În al doilea rând, cele mai multe astfel de produse pot face mai mult rău decât bine.

Mărirea penisului: mit sau realitate? Exerciţiile Jelqing

Sunt exerciţii pe care unii bărbaţi le folosesc în încercarea de a-şi creşte în mod natural dimensiunea penisului. Ea implică utilizarea unor mişcări repetate cu mâna, pentru a pune în mişcare sângele în penis. Nu există suficiente studii medicale care să sugereze că aceste exerciţii pot contribui la mărirea dimensiunii penisului, atât în lungime, cât şi în grosime. Practicarea acestor exerciţii poate duce la durere, iritaţie sau formarea de ţesut cicatricial dacă este făcută prea des sau prea agresiv.

Mărirea penisului: mit sau realitate? Pastile, poţiuni şi loţiuni

Nu există niciun fel de pastile, vitamine, hormoni, preparate pe bază de plante şi loţiuni comercializate pentru mărirea penisului, susţin specialiştii.

Află pe clickpentrufemei.ro la ce alte dispozitive apelează bărbaţii pentru a-şi mări penisul

Partenerul are disfuncţii erectile? Iată ce-l ajută!

Dimensiunea penisului perfect. Ce preferă femeile în pat

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite