Poziţii sexuale preferate în funcţie de zodie. Care sunt cei mai pasionali nativi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiecare zodie preferă o anumită poziţie sexuală/FOTO steadyhealth.com
Fiecare zodie preferă o anumită poziţie sexuală/FOTO steadyhealth.com

Zodia sub care ne-am născut nu ne influenţează doar temperamentul, ci şi preferinţele pe care le avem atunci când vine vorba de sex. Unele zodii sunt mai pasionale, în timp ce altele pun mare accent pe preludiu şi pe tandreţe.

Fecioara

Este o zodie de obicei foarte analitică. Poziţia ideală este cea numită „Tigrul Ridicat/Dragonul Culcat”. La fel ca în poziţia clasică doggy style, femeia trebuie să stea în patru labe pe pat, dar de data aceasta să fie lângă marginea patului. Astfel, bărbatul va sta în picioare în spatele ei şi o va penetra din această poziţie.

Vărsătorul este foarte dezinhibat

Este o zodie dezinhibată, care apreciază experimentele. Nativii pot încerca sexul în cadă, cu apa până la jumătate. Bărbatul se va aşeza primul, apoi şi femeia, întinsă puţin pe o parte, în braţele lui.

Berbecul

Este o zodie foarte curajoasă, inclusiv din punct de vedere sexual. Prin urmare, poate încerca poziţia „Rocking Chair”. Bărbatul se aşază pe scaun, iar femeia peste el, astfel încât cei doi se pot privi faţa în faţă. Dacă scaunul se poate balansa puţin, este perfect, pentru că atunci femeia va avea mai multă libertate de mişcare.

Gemenii

Este o zodie foarte energică şi cu multă imaginaţie. Experţii de la YourTango recomandă poziţia numită „Da! Da! Da!” Femeia trebuie să stea culcata pe pat, la margine, cu faţa în jos şi capul puţin peste marginea partului. Bărbatul o va penetra prin spate.

Racul vrea să încerce mereu ceva nou

Este o zodie care vrea să încerce mereu ceva nou, în funcţie de starea de spirit pe care o are. Uneori preferă să fie tandu, alteori dur şi pasional. Poziţia ideală este femeia deasupra. Astfel, poate fi o noapte plină de romantism, cu mângâieri şi sărutări, sau o noapte în care femeia va experimenta, va fi dură şi poate îşi va lega partenerul cu cătuşe sau cu o eşarfă. O altă sugestie este poziţia „văcăriţa inversată”, care oferă senzaţii tari şi mai puţină intimitate.

Săgetătorul

Este o fire pasională şi totodată sălbatică. O idee inedită este să încerce sexul în cada cu apă fierbinte. Bărbatul se va aşeza primul, apoi femeia va sta jos, faţă în faţă cu el, cuprinzându-i corpul între picioare.

Taurul

Zodia este de obicei foarte pragmatică, preferă sexul cât mai direct. Pentru femei în special este recomandată poziţia misionarului. Simplă şi eficientă, fără implicare din partea femeii.

Scorpionul preferă experimentele

Este o zodie care adoră experimentele, de aceea nativii pot încerca ceva în afara dormitorului. De exemplu, femeia să stea culcată pe o masă sau dulap ceva mai înalt. Bărbatul să stea cu pelvisul între picioarele ei, iar ea îşi va sprijini picioarele pe umerii lui.

Peştii

Sunt nativi foarte recomantici, care adoră tandreţea. O poziţie bună este cea în care bărbatul stă în şezut în pat, cu picioarele strânse, iar femeia în faţa lui, cuprinzându-l cu picioarele. Contactul vizual va fi permanent, ceea ce asigură o intimitate deosbeită.

Leul

Este o zodie care adără jocurile erotice şi preludiul. O noapte perfectă poate începe cu un masaj senzual cu ulei, continuat cu poziţia lingură: femeia stă întinsă pe o parte, iar bărbatul în spatele ei, în aceeaşi poziţie.

Capricornul adoră jocurile erotice

Preferă jocurile şi experimentele în pat. Femeia poate încerca o poziţie puţin mai complicată. Bărbatul să stea întins pe spate, iar ea deasupra lui, dar cu corpul perpendicular pe al lui.

Balanţa

Este o zodie care apreciază sărutările şi preludiul. Înainte de a trece la acţiune, nativii pot încerca poziţia 69, sexul oral fiind în topul preferinţelor.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite