Povestea incredibilă a unui cuplu care s-a căsătorit la 40 de ani, respecând o promisiune făcută în urmă cu 20 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rhys şi Mairi şi-au promis la vârsta de 20 de ani că dacă vor rămâne singuri până la 40 de ani, se vor căsători, lucru care s-a şi întâmplat FOTO Daily Record
Rhys şi Mairi şi-au promis la vârsta de 20 de ani că dacă vor rămâne singuri până la 40 de ani, se vor căsători, lucru care s-a şi întâmplat FOTO Daily Record

Viaţa i-a adus împreună la altar pe doi scoţieni care şi-au promis la vârsta de 20 de ani că se vor căsători dacă vor fi tot singuri la 40 de ani.

Mairi Gordon (45 de ani) şi Rhys McLellan (43 de ani) au fost o vreme împreună când aveau în jur de 20 de ani, dar s-au despărţit în 1995. Mai în glumă, mai în serior, cei doi şi-au promis reciproc că dacă vor fi singuri la 40 de ani, ar trebui să se căsătorească, arată Daily Record.

Cuplul s-a întâlnit întâmplător 22 de ani mai târziu, în 2009, la o prezentare de modă caritabilă, unde Rhys lucra ca voluntar, iar Mairi venise cu un prieten care se ocupase de organizarea evenimentului.

„Era clar o scânteie între noi, dar eram amândoi în alte relaţii, aşa că nu s-a întâmplat nimic. Eu locuiam în Cornwall şi el trăia în Edinburgh la acea vreme“, a povestit Mairi, care era de profesie make-up artist, în timp ce Rhys era electrician.

Trei ani mai târziu, Mairi s-a mutat în capitala Scoţiei, după ce s-a despărţit de iubitul ei cu care avusese o relaţie de 12 ani. Chiar dacă şi Rhys a avut câteva relaţii, a fost singur în marea parte a timpului în care au fost despărţiţi.

image

Rhys şi Mairi au fost împreună pe când aveau în jur de 20 de ani FOTO Mairi Gordon / SWNS.com

„Am dat peste mama şi sora lui într-un magazin din Leith, ele mi-au dat numărului lui de telefon şi l-am sunat. Ne-am întâlnit, dar încă sufeream în urma despărţirii anterioare, aşa că nici de data asta nu s-a întâmplat nimic şi am luat-o în direcţii diferite“, a mai spus Mairi.

După un an, Mairi a aflat că mama lui Rhys era bolnavă de cancer şi se afla în spital.

„L-am sunat să mă interesez de starea ai de sănătate. Am început să ne întâlnim pentru câteva luni şi părea că ne apropiem din nou. Dar mi-era frică să fim din nou împreună şi să fiu rănită, aşa că am terminat-o, chiar dacă aveam sentimente pentru el“, a continuat femeia.

image

FOTO Image: Mairi Gordon / SWNS.com

De abia în 2015, cei doi au luat în final decizia să-şi mai dea o şansă, după ce Mairi a suferit un accident: „Ne-am intersectat din nou şi de această dată amândoi am simţit scânteile. Eram amândoi singuri şi sentimentele erau încă acolo. La scurt timp, am avut un accident la muncă şi m-am rănit la genunchi, iar el a fost tot timpul acolo să mă facă să râd, să facă cumpărăturile şi s-mi gătească. Atunci mi-am dat seama că el era ceea ce mi-am dorit mereu şi că nu am încetat niciodată să-l iubesc. El a spus că am fost mereu dragostea vieţii lui. Anul următor ne-am logodit, simteam că e decizia corectă“, a mărturisit femeia.

Perechea s-a căsătorit pe 25 martie 2017 în Leith.

„Am ajuns acolo în cele din urmă. Câteodată mă gândesc că mama a avut ceva de a face cu asta. Ea întotdeauna a spus: «Ce este pentru tine, nu va pleca de lângă tine»“

image

Cei doi s-au căsătorit la 40 de ani, după ce viaţa i-a adus de mai multe ori împreună FOTO Nick Pumphrey / SWNS.com

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite