O mamă din New York vinde îmbrăţişări cu ora

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Americana câştigă din această afacere peste 250 de dolari pe zi, bani pe care îi foloseşte pentru a-şi creşte copilul şi pentru a plăti taxele la facultate

Jackie Samuel (29 de ani) îmbrăţişează peste 30 de bărbaţi săptămânal pentru a-şi plăti studiile şi pentru a-şi întreţine fiul, afirmă „The Telegraph“. Există însă reguli stricte: îmbrăţişările au loc numai în apartamentul său din Rochester, clienţii nu au voie să-i atingă zonele acoperite de lenjerie intimă, iar ea poartă întotdeauna pijamale. Deşi sesiunea de îmbrăţişări poate avea în orice încăpere, majoritatea clienţilor preferă patul dublu, din dormitor.

Tânăra cere 55 de dolari pe oră şi îşi face reclamă pe internet. Afacerea are atât de mult succes, încât Jackie şi-a luat încă un coleg pentru aşa numita „dublă îmbrăţişare“.

„Îmbrăţişarea este sănătoasă, relaxantă şi distractivă. Cred că oamenii vin la mine din diferite motive. Mulţi dintre clienţii mai vechi, ale căror soţii au murit, vin pentru că simt nevoia să fie cu cineva, să experimenteze o atingere. Clienţii mai tineri au relaţii cu probleme sau sunt între două iubite. Iar unii sunt doar curioşi şi vin să vadă cum este“, susţine Jackie Samuel.

Chiar dacă regulile sunt foarte stricte în vederea sexului, afacerea atrage critici. „Mulţi au spus că sunt mai rău ca o prostituată, pentru că îmbrăţişarea este mai intimă decât sexul. Mi s-a spus că monetizez dragostea“, se plânge tânăra. Colegii de facultate o ameninţă chiar cu exmatricularea, din cauza afacerii sale.

Unul dintre clienţi, Tim, spune că „îmbrăţişările“ l-au ajutat sa treacă peste o despărţire grea şi consideră sesiunile ca fiind „meditative“. Acesta a spus că va continua să vină la Jackie şi după ce îşi va găsi o iubită. „Nu are nicio legătură cu înşelatul, nu este imoral“, spune el. 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite