Lucruri pe care nu le ştiai despre orgasmul feminin: care este cea mai bună zi din lună pentru explozia de plăcere VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clitorisul îşi poate mări dimensiunea cu până la 20% în a 14-a zi a ciclului lunar, devenind astfel mai uşor de stimulat. FOTO Arhivă Adevărul
Clitorisul îşi poate mări dimensiunea cu până la 20% în a 14-a zi a ciclului lunar, devenind astfel mai uşor de stimulat. FOTO Arhivă Adevărul

Orgasmul feminin este un subiect care suscită curiozitatea dintotdeauna, dar cu toate acestea multe informaţii sunt încă prea puţin cunoscute. În ce momente pot fi femeile luate prin surprindere de explozia de plăcere şi care este cea mai bună zi din lună pentru obţinerea orgasmului sunt doar două dintre întrebările ale căror răspunsuri v-ar putea surprinde.

Publicaţia pentru femei „Women’s Health” a relevat, în cadrul unui videoclip, cele mai interesante informaţii despre orgasmul feminin. Iată care sunt acestea:

1. Femeile ajung cel mai des la orgasm prin stimulare clitoridiană. Cu toate acestea, orgasmul obţinut prin stimularea punctului G, orgasmul obţinut prin stimularea sfârcurilor şi orgasmul anal sunt şi ele modalităţi de a obţine plăcerea.

2. Orgasmele pot ameliora durerile menstruale prin eliberarea unor cantităţi mari de oxitocină şi endorfine, acesta fiind unul din motivele pentru care sexul în timpul menstruaţiei este, uneori, chiar recomandat.

3. Orgasmul te poate determina să îţi vezi partenerul într-o lumină pozitivă. Conform studiilor, orgasmele intensifică nu numai stările de bine, cât şi sentimentele şi gândurile bune faţă de partener.

4. Ziua a 14-a din ciclul lunar al unei femei este cea mai bună pentru orgasm. Clitorisul îşi poate mări dimensiunea cu până la 20%, devenind astfel mai uşor de stimulat şi mult mai sensibil.

5. Preludiul trebuie să dureze, în medie, între 10 şi 20 de minute pentru ca o femeie să fie pregătită pentru sex.

6. Orgasmul feminin durează, în medie, în jur de 20 de secunde.

7. Nu doar sexul ne aduce la orgasm. În cazul unor femei, anumite exerciţii abdominale pot cauza orgasme spontane.

8. Şi travaliul poate genera orgasme, deşi este un fenomen destul de rar.

9. Totuşi, femeile nu ajung întotdeuna la orgasm, iar 60% din ele ajung să mimeze plăcerea.

10. Nu trec însă întotdeuna neobservate. Conform studiilor, 59 % din bărbaţi cred că îşi pot da seama când partenera lor mimează orgasmul.

11. Anumiţi factori le pot mări femeilor şansele să ajungă la orgasm. Unul din ele sunt sentimentele, aşa că o femeie aflată într-o relaţie stabilă are şanse mai mari să simtă plăcerea absolută.

12. O poziţie care facilitează mai des apariţia orgasmului este doggy-style. 

13. Potrivit „Women’s Health”, femeile din Israel se bucură de plăcere mult mai des decât femeile din alte ţări ale lumii. Un sondaj recent arată că 72% din intervievate au avut orgasm în timpul celei mai recente partide de sex.

14. Fluidele eliberate de femei în timpul orgasmului pot conţine uneori şi urină.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite