Îndrăgostită de omul care a primit inima fratelui ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Erin şi Connor simt că dragostea lor este vegheată din cer de Kellen FOTO Facebook
Erin şi Connor simt că dragostea lor este vegheată din cer de Kellen FOTO Facebook

Dragostea apare în cele mai neobişnuite situaţii, iar dovadă stă povestea unui cuplu din SUA, unit de un transplant de inimă.

Connor Rabinowitz s-a îndrăgostit de sora bărbatului a cărui inimă a primit-o în 2004, după o  intervenţie chirurgicală care i-a salvat viaţa pusă în pericol de o malformaţie congenitală. Tânărul, care avea 17 ani la acel moment, s-a simţit dator să mulţumească familiei lui Kellen Roberts, băiatul a cărui inimă bătea în pieptul lui, şi aşa a ajuns să o întâlnească pe Erin, sora acestuia, de care s-a îndrăgostit la prima vedere.

image

Connor şi Erin poartă la gât medalioane în formă de inimă inscripţionate cu numele celor doi bărbaţi şi cu cifra 552, reprezentând numărul transplantului de inimă realizat la spitalul unde a avut loc interveniţia, în 2004  FOTO Daily Mail 

Sentimentul a fost reciproc, dar cei doi şi-au pus frâu dorinţei pentru că li se părea mult prea ciudat şi dureros pentru familiile lor să înceapă o relaţie marcată de o astfel de istorie, dar şi pentru că Rabinowitz era cu nouă ani mai mic decât Erin. Totuşi, în 2010, Erin şi Connor s-au regăsit prin intermediul Facebook şi au decis să dea o şansă iubirii, convinşi că răposatul Kellen ar fi aprobat legătura lor.

Kellen Robert, tânarul care a murit în timpul unei altercaţii, în 2004, după ce a căzut şi s-a lovit la cap FOTO Daily Mail 

image

Cu toate că familiile au primit vestea iubirii lor cu reticenţă, fericirea zugărvită pe chipurile lui Erin şi Connor i-a făcut să considere că apropierea lor a fost, într-un fel, mijlocită de Kellen.

Sunt legat pe viaţă de acest tânăr care şi-a pierdut viaţa pentru a o salva pe a mea. El este eroul meu, îngerul meu păzitor şi îi voi fi mereu recunoscător pentru decizia de a-şi dona organele“, a declarat Connor pentru Daily Mail.

Îndrăgostiţii mai cred că relaţia lor va fi cu atât mai rezistentă cu cât îi leagă o  poveste cu o încărcătură emoţională deosebită, care s-a transformat, în acelaşi timp, într-o celebrare a vieţii lui Kellen.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite