În trei este mai bine: aplicaţia care caută cel de-al treilea partener

0
0

O nouă aplicaţie de dating care caută să cupleze câte trei oameni deodată este promovată drept Tinder pentru un trio gata de distracţie.

Potrivit site-uşui, 3nder, care se pronunţă „threen-der”, este dedicat tuturor „swingerilor, începătorilor, curioşilor sau experimentaţilor care sunt discriminaţi de societate aşa cum erau şi homosexualii acum 15 ani”. Dacă aplicaţia originală, Tinder, a revoluţionat domeniul „datingului” online, 3nder devine şi mai controversat. 

Felul în care Tinder funcţionează este simplu: utilizatorilor (oricine se poate înscrie ci profilul de Facebook) li se arată fotografii ale unor posibili pretendenţi care se află în zonă în acelaşi moment. Utilizatorul poate accepta sau nu variantele oferite, iar odată ce găseşte ceva pe placul său, poate începe o discuţie cu persoana respectivă. 

3nder, care merge după motto-ul „Threesomes made easy (Trio-ul este mai uşor acum)” te lasă să te înscrii ca o persoană singură, care caută un cuplu, sau ca un cuplu care cauta o a treia persoană. Precum site-urile de matrimoniale şi de întâlniri, utilizatorul îşi poate aranja după cum vrea pagina de profil, unde dezvăluie detalii personale după cum simte nevoie. Tipul de relaţie pe care fiecare utilizator îl caută este menţionat în profil. 

Potrivit site-ului, utilizatorii pot selecta opţiunea „identitate ascunsă” de familie şi prieteni, astfel încât să poată naviga liniştiţi printre posibilităţile de distracţie. 

Ţelul acestei aplicaţii este să deschidă perspectiva oamenilor asupra sexualităţii moderne şi a noului tip de relaţii. „Trebuie să evoluăm şi din punctul de vedere al acceptării sociale”, spune descrierea aplicaţiei. 

Utilizatorii au început să dea ocol aplicaţiei încă de săptămâna trecută de când a fost lansată.

Citeşte şi:

Peripeţiile unui bărbat care s-a dat femeie pe un site de matrimoniale

„Speed dating”: de ce aleg femeile de două ori mai greu ca bărbaţii

Mai multe - Viață de cuplu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite