În cuplu, gustul iubirii adevărate este greu de recunoscut. Specialiști de renume te învață ce trebuie să faci

0
Publicat:

Celebrul psihoterapeut Gáspár György te va ajuta să înțelegi cum este posibil să recunoști în cuplu gustul iubirii adevărate

Cum să recunoști gustul iubirii adevărate în cuplu Sursa foto Pagina de Psihologie
Cum să recunoști gustul iubirii adevărate în cuplu Sursa foto Pagina de Psihologie

Seară despre psihoterapie, la teatru

Miercuri, 7 iunie 2023, cu începere de la ora 18:30, ești așteptat la o dublă lansare de carte, organizată de Pagina de Psihologie la Teatrul Elisabeta. Psihoterapeutul  Gáspár György este autor și psihoterapeut imago certificat internațional, fiind, de asemenea, președintele AMPP, al Academiei de Terapie Imago din România și cofondator Pagina de Psihologie.

El este acompaniat de Florentina Niculescu,  psiholog, psihoterapeut specializată în lucrul cu trauma și reprezentantă a Somatic Experiencing în România și de  Oana Moraru,  autoare, profesoară și fondatoarea școlii Helikon, considerată una dintre cele mai importante voci în spațiul educațional din țara noastră.

Pe parcursul serii, vei beneficia atât de informații prețioase despre vindecarea trup-minte și revendicarea iubirii, cât și de o sesiune specială de întrebări și răspunsuri. Evenimentul este organizat de Editura Pagina de Psihologie.

Înființată în 2015, este parte din conceptul Pagina de Psihologie care reprezintă cea mai mare platformă de promovare a sănătății relaționale din România și care, împreună cu AMPP (Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie), organizează evenimente atât pentru specialiști, cât și pentru publicul larg.

Editura a publicat până acum o serie de titluri de mare succes: Suflete de sticlă, Mintea, Într-o voce nerostită, Inteligența parentală, Terapia imago, toate devenind bestseller atât în online, cât și în marile librării din țară. Accesul este gratuit și se face în limita numărului de locuri disponibile, prin completarea formularului de înscriere.

Dublă lansare de carte, "Eliberați de durere' și "Acceptă iubirea"

Evenimentul îți aduce și două cărți pe care nu ai voie să le ratezi. Cele două titluri  sunt ghidul perfect care te va ajuta să înveți cum poți să recunoști în cuplu, gustul adevărat al iubirii. Eliberați de durere este un bestseller semnat de doi experți de renume mondial în studiul și tratamentul traumei, dr. Peter Levine și Maggie Phillips, și publicat în această primăvară la Editura Pagina de Psihologie.

 Volumul este un ghid practic care ne ajută să înțelegem, deopotrivă, mecanismele psihosomatice ale durerii și să identificăm care sunt strategiile cele mai potrivite pentru a ne elibera din capcana suferinței. Lucrarea se adresează atât publicului larg, cât și specialiștilor din domeniul sănătății, celor care caută să descopere strategii pentru redobândirea sănătății și a reîntregirii sufletești.

Acceptă iubirea  este una dintre cele mai populare cărți din seria publicațiilor imago. La nivel internațional, este un volum de referință destinat tuturor celor care au crescut în familii lipsite de siguranță relațională și care nu cunosc gustul iubirii reale. Autorii, Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt, se numără printre cei mai apreciați terapeuți de cuplu de la nivel mondial și prin publicarea acestei cărți au contribuit la transformarea multor suflete rănite.

Volumul ne ajută să înțelegem și să conștientizăm care este moștenirea relațională cu care venim de acasă, ne oferă soluții ingenioase pentru vindecare și ne ajută cu exerciții practice menite să ne învețe să acceptăm iubirea.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite