Două din trei persoane şi-ar minţi partenerul în legătură cu o boală cu transmitere sexuală. Unii chiar ar continua să facă sex neprotejat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poziţiile sexuale în care arzi cele mai multe calorii

Majoritatea oamenilor (67%) şi-ar minţi partenerul şi ar ţine secretă o eventuală boală cu transmitere sexuală, arată un studiu recent.

Marea majoritate a acestora (92%) ar face acest lucru pentru că nu ar dori să îşi determine partenerul să nu mai facă sex. 

În situaţia în care ar avea o astfel de infecţie, 10% dintre respondenţii sondajului spun că ar folosi un prezervativ pentru sexul normal, dar nu şi pentru sexul oral. Alţi 8% spun că ar continua să facă sex fără prezervativ cu partenerul, chiar dacă ar avea o boală cu transmitere sexuală.

Studiul, citat de Daily Mail, a fost realizat pe un eşantion de 2.521 de adulţi din Marea Britanie.

Aproape jumătate dintre ei au spus că sunt ruşinaţi de numărul persoanelor cu care s-au culcat. Mai mult, 32% au spus că şi-au minţit în trecut partenerii cu privire la acest număr.

Majoritatea (72%) au ales să mintă pentru că au considerat numărul prea mare, în timp ce 28% au ales să mintă pentru că s-au temut că numărul e prea mic.

Studiul a descoperit că, pentru bărbaţi, numărul ideal de partenere, din perspectiva femeilor, e 11. Din perspectiva domnilor, numărul ideal de partenere sexuale e de 32.

Bărbaţii sunt mult mai conservatori când vine vorba de femei, şi consideră că numărul ideal de parteneri sexuali pentru o doamnă este 5. Femeile nu sunt de acord şi consideră că numărul ideal al partenerilor este 10.

Cifrele arată că în Anglia au fost diagnosticate 440.000 de cazuri de boli cu transmitere sexuală în 2014. Cea mai comună dintre acestea a fost clamidia (47%), urmată de veruci genitale (16%), gonoree (8%) şi herpes genital (7%).

Găseşte-ţi jumătatea pe PrimaLove!

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri