Dorinţele sexuale ale femeilor şi ce ar vrea ele să ştie bărbaţii: „Sexul cu penetrare este extraordinar, dar important este ce se petrece înainte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru mulţi bărbaţi, orgasmul feminin este o experienţă misterioasă şi greu de înţeles. Întrebările lor şi-au găsit răspunsul pe un site dedicat plăcerii reprezentantelor sexului frumos, unde femeile mărturisesc, în mod anonim, ce le determină să ajungă pe culmile plăcerii, dar şi ce şi-ar dori să facă mai des bărbaţii din viaţa lor.

Blogul „How to make me come” (n.r. „Cum să mă aduci la orgasm”), creat de o tânără femeie care, la rândul ei, avea probleme cu a ajunge la orgasm, a adunat laolaltă peste 72 de femei. Acestea şi-au descris detaliat viaţa sexuală, dar şi dorinţele ascunse. Blogul tratează o sferă largă de subiecte, printre care orientarea sexuală, sadomasochismul, masturbarea, aventurile sexuale şi sexul în trei. Dovadă că bărbaţii sunt receptivi şi foarte interesaţi de ce au femeile de spus, mai bine de jumătate din cititori sunt reprezentanţi ai sexului puternic.

Printre cele mai des întâlnite „piedici” în calea orgasmului sunt, potrivit mărturiilor, lipsa comunicării în cupluri, femeile evitând, de multe ori, să discute neajunsurile din dormitor cu partenerul. 

Într-una din postări, o femeie mărturiseşte că mimează orgasmul pentru satisfacţia celui cu care face sex. „Pentru o perioadă lungă de timp, stima mea de sine atârna de o fâşie subţire-subţire de unghie. Îmi doream foarte mult ca bărbaţii să mă placă. Aveam nevoie de validarea lor mai întâi, pentru a mă putea valida pe mine însămi. De câte ori oamenii îmi spuneau că merit mai mult, că merit ceva real, încheiam discuţia”, a scris ea.

Într-o altă confesiune, o femeie a mărturisit că este bisexuală, dar că se teme să le mărturisească apropiaţilor. „Mi-am petrecut 25 de ani din viaţă fiind lesbiană, dar ştiind că de fapt îmi plac femeile, dar şi bărbaţii. Familia mea este însă foarte conservatoare şi nu ar putea accepta niciodată diversitatea sexualităţii, a oamenilor şi a iubiţilor mei”, a consemnat aceasta.

O reprezentantă a sexului frumos a scris, într-un text detaliat, că în opinia ei femeile moderne pot fi promiscue.

Îmi plac la nebunie aventurile de o noapte. Îmi place să mă sărut ore în şir cu necunoscuţi în baruri, în faţa uşii de la casă sau pe stradă. Iubesc sexul pe fugă, cu străini, în maşinile parcate chiar în cartier. Mă simt foarte bine atunci când petrec nopţi întregi cu bărbaţi indisponibili care îmi oferă doar îmbrăţişări lungi şi săruturi pe obraji, a scris ea.

Ce îşi doresc femeile, potrivit blogului „Cum să mă aduci la orgasm”:

Preludiul este important

„Pentru mine, deşi sexul cu penetrare este, în mod evident, extraordinar, mult mai important este ce se petrece înainte de sex”.

Pune întrebări

„Bărbaţilor nu trebuie să le fie teamă să pună întrebări înainte, în timpul şi după terminarea partidei de sex. Întrebaţi-ne, iar când vă răspundem ascultaţi atent. Orice femeie apreciază un bărbat căruia îi pasă care sunt dorinţele şi nevoile ei în pat”.

Fii răbdator şi înţelegător

„Încearcă să ţii pasul cu mine. Poate îmi ia puţin să ajung acolo unde trebuie, dar apoi o să mă dedic întru totul. Şi, te rog, nu fi resemnat cu gândul că nu am orgasm. Doar dacă îţi spun eu, pentru că dacă se ajunge acolo, înseamnă că momentul chiar a trecut”.

Fă-o să se simtă dorită

„Vreau să mă priveşti, să mă doreşti, să mă preţuieşti, să mă faci să simt că sunt tot ce ţi-ai dorit vreodată. Te rog, totuşi, nu te holba la mine. Contactul vizual poate fi extrem de presant uneori. Lasă-mă să mă conectez, dar să mă şi deconectez. Pentru mine, un aspect important al sexului este fantezia”.

Dragostea este esenţială

„Nu neapărat genul ăla de dragoste «Hai să ne căsătorim şi să facem copii», dar «Eşti om şi meriţi să fii observată şi ascultată»”.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite