Cum îţi dai seama că ea a avut orgasm. Semnele clare, care arată că nu mimează plăcerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cum îţi dai seama că ea a avut orgasm/FOTO arhiva Adevărul
Cum îţi dai seama că ea a avut orgasm/FOTO arhiva Adevărul

Cum îţi dai seama că ea a avut orgasm. Există câteva semne prin care orice bărbat îşi poate da seama dacă partenera lui a avut un orgasm real sau dacă doar s-a prefăcut.

Cum îţi dai seama că ea a avut orgasm. Semnele clasice

Orice revistă sau carte despre sex prezintă câteva semne clare ale orgasmului unei femei: pupilele i se dilată, respiraţia devine mai rapidă şi se umezeşte foarte tare acolo jos. În realitate însă, situaţia este ceva mai complicată, pentru că aceste semne au fost notate în urma unor studii de laborator, la care au participat numai femei tinere, heterosexuale, care au reuşit să aibă un orgasm în laborator, scrie Daily Telegraph.

Cum îţi dai seama că ea a avut orgasm. Nu toate femeile au orgasm

Sexologul Petra Boyton spune că aceste studii, care stabilesc semnele clare ale unui orgasm, nu au ţinut cont de fiziologia personală. Multe femei au orgasm fără să manifeste semne evidente, spune ea. Pe de altă parte, sunt multe femei care se simt bine când fac sex cu partenerul, deşi nu au orgasm de fiecare dată. Multe femei au orgasm doar ocazional sau numai atunci când se masturbează, dar acest lucru nu înseamnă că sunt bolnave sau că au o problemă, explică Petra Boyton.

Cum îţi dai seama că ea a avut orgasm. Semne mai discrete

Există unele semne mai discrete care indică un orgasm. Deşi sunt mai greu de observat, ele sunt de obicei mai sigure, pentru că nu pot fi produse la comandă. De exemplu, în timpul orgasmului culoarea labiilor se schimbă, devenind puţin mai închisă, din cauza fluxului crescut de sânge din această zonă.

De asemenea, dacă partenerul pune o mână pe stomacul femeii, poate simţi contracţiile musculare care au loc chiar înainte de producerea orgasmului. Chiar în timpul orgasmului au loc mai multe contracţii vaginale, iar în cazul unui contact sexual normal, bărbatul va simţi cu siguranţă cum pereţii vaginului se strâng în jurul pensiului.

Şi culoarea pielii poate fi un semn sigur legat de orgasm. O femeie care a avut orgasm va avea pieptul şi obrajii mai purpurii la culoare, tot datorită fluxului accelerat de sânge.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite