Dorinţele femeilor: care este mărimea ideală a penisului bărbatului cu care au o relaţie

0
0

Mărimea ideală a penisului este un subiect amplu dezbătut, însă un lucru este sigur: preferinţele variază de la o persoană la alta. Pentru unele femei, contează mai mult circumferinţe penisului, decât lungimea acestuia, în timp ce altele recunosc faptul că sunt foarte pretenţioase când vine vorba de măsurile organului genital bărbătesc.

Studii mai vechi au demonstrat că şapte din opt femei sunt mulţumite de mărimea penisului bărbatului din viaţa lor, însă o nouă cercetare arată că preferinţele femeilor în legătură cu mărimea ideală a penisului partenerului depinde şi de cât de serioasă este legătura amoroasă. În cadrul studiului, realizat de Universitatea din California, în colaborare cu Universitatea din Los Angeles şi Universitatea din Mexic, cercetătorii au realizat cu ajutorul unei imprimante 3D 33 de modele de penisuri de mărimi diferite pentru a determina care este, pentru femei, măsura ideală.

La studiu au luat parte 75 de femei, care au avut de ales două mărimi „de vis”: mărimea penisului ideală în cazul unei relaţii de lungă durată şi cea potrivită în cazul unei aventuri de o noapte. Aşadar, potrivit rezultatelor, femeile acordă mai multă atenţie acestui aspect atunci când îşi doresc o legătură amoroasă serioasă. 

Ele preferă ca lungimea penisului bărbaţilor cu care au o relaţie de durată să fie de 16,24 de centimetri lungime, iar circumferinţa de 12,19 centimetri. În cazul unei aventuri, deşi lungimea preferată de femei a organului rămâne aceeaşi, circumferinţa creşte, ajungând la aproximativ 13 centimetri.

„Având în vedere că femeile se simt mult mai bine şi au orgasm mult mai des atunci când fac sex cu un bărbat cu care au o relaţie de lungă durată, preferă ca cel cu care au o aventură să aibă penisul mai mare pentru a creşte intensitatea senzaţiilor fizice, menite să compenseze lipsa unei conexiuni psihologice”, au consemnat cercetătorii. 

Mai multe - Viață de cuplu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite