Cum creştem un copil fericit, cu mentalitate de învingător: eveniment gratuit dedicat părinţilor, util copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirela Horumbă, psiholog specializat în consiliere parentală, şi Marilena Chirculete, profesor Shakespeare School certificat CELTA, vor susţine conferinţa, organizată la iniţiativa Shakespeare School, în dorinţa de a oferii strategii pozitive de educaţie parentală. FOTO Arhiva
Mirela Horumbă, psiholog specializat în consiliere parentală, şi Marilena Chirculete, profesor Shakespeare School certificat CELTA, vor susţine conferinţa, organizată la iniţiativa Shakespeare School, în dorinţa de a oferii strategii pozitive de educaţie parentală. FOTO Arhiva

Toţi părinţii îşi doresc copii care să devină adulţi responsabili, instruiţi şi fericiţi. Singurul instrument care îi ajută cu adevărat pe copii să dobândească aceste calităţi este educaţia pozitivă, instrument aflat la îndemâna părinţilor, acasă, iar la şcoală poate fi uşor transmis de profesori, după cum se va arăta în cadrul evenimentului cu participare gratuită „Educaţia pozitivă şi Teoria Inteligenţelor Multiple”, din 11 mai, la Bucureşti.

Trăim într-o lume complexă în care părinţii trebuie să îşi echipeze copiii cu forţa de a face faţă provocărilor vieţii. Marea provocare este că atât părintele, cât şi profesorul, să înţeleagă că au la îndemână un instrument numit educaţie pozitivă,  care poate fi uşor de folosit, o dată descoperit, pentru a construi mentalitatea de învingător a copilului. Singura condiţie obligatorie este să fie folosit într-o manieră corectă.

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School a organizat un eveniment cu participare gratuită, dedicat părinţilor, unde va fi prezentat acest instrument inovativ de parenting. Cei care doresc pot afla detalii practice, cu aplicabilitate imediată, în cadrul evenimentului „Educaţia pozitivă şi Teoria Inteligenţelor Multiple”, care va avea loc miercuri 11 mai, ora 19.00, la Phoenicia Grand Hotel, din Bucureşti.

Mirela Horumbă, psiholog specializat în consiliere parentală, şi Marilena Chirculete, profesor Shakespeare School certificat CELTA, vor susţine conferinţa, organizată la iniţiativa Shakespeare School, în dorinţa de a oferii strategii pozitive de educaţie parentală care să îi ajute pe părinţi să îşi crească copiii cu mentalitate de învingător, pentru a putea ajunge adulţi fericiţi şi de succes.

Părinţii pot descoperi la acest eveniment să  recunoască lucrurile bune pe care le fac copiii lor şi să îi aprecieze verbal pentru ele, să le ofere copiilor o educaţie echilibrată, fără etichete pozitive care atrag dezamăgire pe termen lung, să elimine total pedepsele înlocuindu-le cu consecinţe echilibrate, sănătoase emoţional, să  recunoască şi să elimine total abuzurile verbale şi emoţionale din viaţa copiilor, toate acestea în ideea aplicării metodelor de educaţie pozitivă.

Pentru înscrieri la eveniment, părinţii interesaţi trebuie să completeze formularul de AICI.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite