Cele mai ciudate fetişuri sexuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Formicofilia se referă la persoanele stârnite sexual atunci când peste trup li se târăsc tot felul de insecteFOTO aragec.com
Formicofilia se referă la persoanele stârnite sexual atunci când peste trup li se târăsc tot felul de insecteFOTO aragec.com

Lumea bizară a fetişurilor sexuale este mult mai bogată decât pare la o primă vedere. Coulrofilia, omorashi sau tripsolagnia se numără printre activităţile erotice care le produc plăcere anumitor persoane.

Imaginaţia umană nu are limite, iar acest lucru este valabil şi în privinţa fetişurilor sexuale, unele dintre acestea fiind de-a dreptul înfiorătoare. Astfel, dacă atracţia sexuală puternică faţă de clovni sau mimi se numeşte coulrofilia, formicofilia se referă la persoanele stârnite sexual atunci când peste trup li se târăsc tot felul de insecte, precum furnicile sau gândacii. Pentru senzaţii mai intense, formicofilii plasează vietăţile în zona genitală sau alte zone erogene.

fetis

La fel de spectaculoasă este şi forma extremă de bondage (n.r. - act sexual care implică leagarea partenrului) numită mumificare, în timpul căreia iubitul sau iubita este înfăţurată din cap până-n picioare în folie alimentară sau bandă adezivă, până ajunge să semene cu o mumie (foto jos). O altă formă de bondage, fornifilia, se concentrează pe utilizarea unuia dintre parteneri ca obiect de mobilier, scaun sau măsuţă, timp în care acesta trebuie să stea nemişcat cât mai mult timp.

fetis

FOTO thetomblur.tumblr.com

Lista celor mai ciudate fetuşuri continuă cu omorashi, practică originară din Japonia care implică plăcerea unei persoane atunci când simte nevoia acută să urineze. O altă variantă a omorashi este să priveşti disperarea prin care trece un domn sau o doamnă bine care au nevoie urgentă să-şi golească vezica, dar ajung să urineze în public. În aceeaşi idee, klismafilia se referă la intrarea sau expulzarea unor lichide din intenstinul gros, cu ajutorul clismelor. Tortura buricului nu lipseşte din meniul celor mai ciudate fetuşuri, activitate care presupune înfingerea acelor medicale sau altor obiecte ascuţite în buric.

fetis

Inclusiv spălatul pe cap poate să însemne pentru unele persoane plăcerea supremă, caz în care se numeşte tripsolagnia (foto sus) şi are de-a face cu excitarea indusă persoanei căreia i se masează gentil scalpul în timpul şamponării. Petrecerile cu feromoni reprezintă şi ele o formă de fetiş, de vreme ce invitaţii vin cu un tricou asudat la ei pentru a-şi găsi alesul în funcţie de cât de atrăgător miros.

fetis

Chiar şi joaca de-a calul şi călăreţul are conotanţie sexuală pentru cuplurile în care unul este transformat în animal (foto), cu coadă lipită, potcovit la propriu cu „încălţări“ asemănătoare cu ale calului şi pus în ham. Emetofilii se simt excitaţi, pe de altă parte, atunci când vomită sau îi observă pe alţii în timp ce fac acelaşi lucru, în timp ce autassassinofilia îi vizează pe cei care simt plăcerea dacă sunt ameninţaţi cu moartea sau se află doar la un pas de doamna cu coasa. Viaţa este destul de dură şi pentru climacofili, dacă ţinem cont că se simt în al nouălea cer atunci când se prăvălesc pe trepte.

Un fetiş popular printre marinarii din Filipine este introducerea unor bile din plastic sau metal în penis în dorinţa de a-şi duce iubitele pe culmile plăcerii. Nu în ultimul rând, symphorofilia este un fetiş din seria celor care implică o formă de sacrificiu, mai exact producerea sau vizionarea unui accident de maşină sau a oricărui alt tip de incident grav. Periculoasă poate fi şi lilapsofilia pentru cei care în loc să fugă din calea tornadelor se simt atraşi de forţa lor şi de forma falică a acestora.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite