Cele mai bizare metode contraceptive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din dorinţa de a evita o sarcină nedorită, femeile au apelat la fel şi fel de metode care au promis să le ajute în această privinţă.

Teama de a deveni părinte într-un moment în care nu îţi doreşti te poate împinge la gesturi necugetate. Astfel , că metodele bizare de contracepţie au existat încă din cele mai vechi timpuri.

În Grecia, de exemplu, acum câteva sute de ani exista crezul unui ginecolog conform căruia dacă femeile îşi vor ţine respiraţia spre finalul actului sexual, îşi vor provoca un strănut şi astfel lichidul seminal nu va ajunge în vagin. Tehnica a fost pusă în aplicare însă din păcate nu a avut rezultatul scontat. Până şi în ziua de astăzi cea mai sigură metodă contracepţivă rămâne prezervativul şi abstinenţa.

Buretele cu lămâie

O altă idee trăznită este reprezentată de zeama de lămâie îmbibată pe un burete şi apoi introdus în vagin pentru o perioadă.

Ideea ce bază a acestei metodă constând în faptul că aciditatea lămâii va evita o posibilă sarcină. Această metodă, la fel ca şi cea de mai sus s-a dovedit a fi un adevărat fiasco.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte metode contraceptive inedite au fost folosite de-a lungul timpului!

Mituri despre răceală

Iată de ce trebuie să iei acum propolis!

Viață de cuplu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite