Ce spune poziţia în care dormiţi despre relaţia voastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Persoana care îmbrăţişează tinde să ghideze şi să protejeze partenera/partenerul.
Persoana care îmbrăţişează tinde să ghideze şi să protejeze partenera/partenerul.

În ciuda faptului că limbajul corpului poate varia, în poziţia în care dormi cu partenerul tău poate fi o fereastră emoţională faţă de ceea ce simţi pentru el.

În cazul în care într-adevăr crezi în asta, îţi poţi aminti că atunci când te-ai certat cu partenerul şi aţi mers la culcare, te-ai întors cu spatele spre el sau ai căutat o altă poziţie care să-l evite în timpul somnului. În plus, probabil ai observat că atunci când ai avut o zi romantică şi lucrurile au mers bine, aţi dormit îmbrăţişaţi, cât mai aproape unul de celălalt.

În opinia specialiştilor şi a psihologilor care se ocupă de limbajul cognitiv şi al corpului, poziţia în care doarme un cuplu dezvăluie multe despre relaţia pe care o are.

Iată ce spune poziţia de dormit despre relaţia voastră: Spate în spate, dar împreună

Cuplurile care au tendinţa de a dormi în această poziţie arată că respectă spaţiul personal, dar nu doresc să se oprească de la atingere. Ele sunt dinamice, diferite şi fiecare are o viaţă independentă, dar cu o relaţie stabilă şi sănătoasă. În opinia specialiştilor, această poziţie reflectă încredere, fără a fi nevoie să fiţi în mod constant unul în prezenţa celuilalt.

Descoperă ce spune poziţia în care dormiţi despre relaţia voastră pe clickpentrufemei.ro.

Află ce spune despre el performanţa lui sexuală!

Iată ce spune despre tine poziţia sexuală favorită!

 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite