Ce detalii intime despre iubite împărtăşesc bărbaţii cu prietenii lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Relaţiile amoroase sunt în topul preferinţelor femeilor când vine vorba de şuetă cu prietenele, dar nici bărbaţii nu se lasă mai prejos.

Nu doar femeile discută cu prietenele lor despre relaţii, scrie „Woman’s Health”. Potrivit unui studiu realizat de Quirl, o companie de marketing, bărbaţii împărtăşesc mai multe detalii personale decât am crede. 

Studiul a fost realizat pe un eşantion de 400 de bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, iar tema acestuia au fost principalele subiecte de discuţie dintre bărbaţi şi prietenii lor. În ciuda stereotipurilor conform cărora bărbaţii vorbesc doar despre sport, 69% din intervievaţi au spus că sunt deschişi la discuţii despre dragoste, sex, relaţii şi sănătate. 

Iată care sunt câteva din detaliile intime pe care bărbaţii le împărtăşesc cu prietenii:

„Weekendul acesta am mers împreună cu prietena mea să bem ceva cu un grup de prieteni şi am realizat brusc că cel puţin trei dintre băieţi ştiu că am făcut sex cu ea cu o săptămână înainte pe aleea din faţa casei părinţilor ei, în maşină”, povesteşte Justin R.

„Vorbim despre cât de des facem sex, dar fără să dăm detalii intime, despre cât de bună este ea în pat, de exemplu. De asemenea, ne plângem destul de mult atunci când femeile ne cicălesc, dar recunosc că noi povestim ca şi cum am deţine toate răspunsurile, iar ea ar greşi tot timpul”, a spus Roland S. 

„Noaptea trecută am mers să luăm cina cu un prieten de-al meu din liceu şi m-am confesat lui în legătură cu faptul că iubita mea mă presează să ne căsătorim. O iubesc, dar nu cred că sunt pregătit. Totuşi, nu vreau nici să o pierd. Nu am găsit o rezolvare pentru problema mea, dar m-a ajutat că am vorbit despre asta”, a mărturisit un alt bărbat.

„Am un prieten care vrea să ştie întotdeuna tot, toate detaliile. Cum arată tipa cu care sunt, cum îmi face sex oral, dacă este epilată inghinal. Vorbesc serios. Şi da, uneori îi povestesc”, spune Ed. H.

„Chiar dacă variază de la o persoană la alta, aproape oricărui bărbat îi place să se laude cu jumătatea sa. Şi nu o lăudăm doar pentru cum se descurcă în dormitor, ci şi pentru talentele sau realizările ei”, povesteşte Andrew J.

„Cu cât îţi pasă mai puţin, cu atât discuţi mai puţin despre asta”, a spus Pablo S. 

Citeşte şi:

Bărbaţii chiar au auz selectiv: cât timp reuşesc să-şi urmărească partenera vorbind şi ce subiecte le menţin atenţia trează

De ce fug bărbaţii din căsnicie: 8 metode sigure prin care femeile îi îndepărtează

Care sunt subiectele de discuţie preferate ale femeilor atunci cand ies „la o bere”

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite