Ce au crezut bărbaţii atunci când au vazut prima dată părţile intime ale unei femei. 8 confesiuni amuzante: „Aveam impresia că arată precum o poşetă fără fermoar”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vaginul este un organ care provoacă, fără îndoială, reacţii oricărui bărbat. FOTO Arhivă Adevărul
Vaginul este un organ care provoacă, fără îndoială, reacţii oricărui bărbat. FOTO Arhivă Adevărul

Prima dată când un bărbat vede o femeie dezbrăcată complet sau îi face sex oral, va trage cu ochiul, cu siguranţă, la felul în care arată vaginul acesteia, un organ care va deveni foarte important pentru el de-a lungul timpului.

Publicaţia „Women’s Health” a realizat un sondaj pentru a descoperi ce au simţit bărbaţii atunci când au văzut prima dată vaginul unei femei:

„Sora mea organiza o petrecere în pijamale şi mi-a dat instrucţiuni clare să mă fac dispărut, însă casa mea urma să fie plină de fete frumoase şi eram determinat să petrec şi eu puţin timp cu ele. Sora mea mi-a dat ocazia ideală pentru asta atunci când a pus CD-ul meu cu Oasis. Am dat buzna fără să bat la uşă decis să îmi recuperez CD-ul, iar când am intrat, una din prietenele ei s-a întors spre mine. Nu purta decât un sutien, nimic altceva. Primul lucru care mi-a trecut prin minte a fost «Dumnezeule, vaginul ei arată atât de diferit faţă de ce mi-am imaginat!». Aveam impresia că e un fel de buzunărel sau tăietură, ca arată precum o poşetă fără fermoar, dar avea mult mai multe părţi, precum buze şi, după cum aveam să învăţ mai târziu, un clitoris.” – Justin D.

„Pentru mine a fost mai mult o experienţă olfactivă. Mă întâlneam cu o fată mult mai experimentată sexual decât mine, iar prima dată când i-am văzut îndeaproape vaginul a fost în timpul unei partide de 69. Am fost surprins să simt o aromă, un fel de miros de peşte, dar apoi am aflat că este un lucru destul de comun” – Noah R.

„Tatăl meu numea vaginele «tăieturi de topor». Nu am avut idee cum arată cu adevărat până când nu am văzut unul, iar când s-a întâmplat asta am fost puţin amuzat, pentru că am înţeles de ce tata le numea aşa” – Brad T.

„M-am întrebat: cum naiba iese un copil pe acolo?” – Clayton H.

„Prima dată mi s-a părut că vaginul seamănă foarte mult cu o jumătate de piersică, iar apoi am aflat că oamenii chiar îi mai spun şi «piersicuţă» ” – Jared S.

„Petreceam mult timp uitându-mă la penisul meu şi gândindu-mă cât de ciudat arată. M-am liniştit când am văzut prima dată un vagin, pentru că mi-am dat seama că şi ele arată foarte ciudat” – Zack R.

„Am fost confuz. Nu era deloc deosebit şi arăta destul de ciudat, însă îmi plăcea să fiu în preajma lui. Aş vrea să înţeleg vaginele mai bine” – Andrew S.

„Prima dată mi s-a părut scârbos şi nu înţelegeam de ce sunt băieţi care ar vrea să îşi bage degetele sau penisul acolo. Mai apoi mi-am dat seama că sunt gay şi că prima impresie pe care am avut-o se explică prin orientarea mea sexuală” – Mark P.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite