Articol publicitar

Topul celor mai populare cadouri pentru oamenii de afaceri

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi rapizi, iar alegerea cadoului ideal trebuie să fie realizată din timp. Este nevoie de puţină imaginaţie, câteva clickuri pe site-ul potrivit şi de luarea unei decizii. Pare simplu sau nu, ideea este că trebuie să iei în calcul faptul că un cadou trebuie să reprezinte nu doar o surpriză plăcută şi utilă pentru persoana respectivă, ci şi un mod de a arăta că ştii să alegi ceva potrivit.

Alegerea unui cadou reprezintă o modalitate de a dovedi atenţia la detalii, cunoaşterea personalităţii persoanei căreia urmează să îi dăruieşti acel produs.

Astăzi te invit să discutăm despre topul celor mai populare cadouri pentru oamenii de afaceri.

1. Cutie din piele, imprimată cu un mesaj personalizat

Dacă persoana căreia intenţionezi să îi dăruieşti o atenţie urmează să primească un titlu sau o medalie pentru activitatea sa profesională, poţi opta pentru personalizarea unei cutii din piele. Astfel există posibilitatea de a alege personalizarea unei cutii prin aplicarea unui timbru sec, prin foliu, print UV ori emboss. Acest cadou se va dovedi o modalitate de a vă arăta preţuirea faţă de activitatea persoanei respective care, mai mult ca sigur, va deveni o amintire de nepreţuit. Puteţi găsi cadoul ideal pe site-uri cu experienţă, precum Unika, unde puteţi solicita personalizarea cutie în funcţie de preferinţele voastre.

2. Instrument de scris cu modele speciale

Un cadou potrivit pentru un om de afaceri este un instrument de scris cu model special pe care să îl aşezaţi într-o cutie din piele. Trebuie să acordaţi mare atenţie în alegerea cutiei potrivite pentru că doar ceva de calitate şi, din acest motiv, ar fi indicat să optaţi pentru firme care desfăşoară astfel de activităţi de ani buni, firme cu tradiţie care pun mai presus de orice părerea şi satisfacţia clientului. Astfel de cutii din piele pot fi personalizate, la rândul lor, conferind un grad de unicitate şi devenind un cadou special pentru omul de afaceri căruia intenţionaţi să îi faceţi o bucurie.

3. Agendă din piele ecologică

Aparent banal, un asemenea cadou poate reprezenta o surpriză frumoasă dacă optaţi pentru o agendă personalizată. Varietatea oferită de firmele specializate reprezintă o şansă în plus să alegeţi cadou ideal pentru un om de afaceri pasionat de activitatea pe care o desfăşoară. Alegeţi o agendă cu copertă buretată, acoperită cu piele ecologică. În funcţie de modelul dorit, agenda poate fi personalizată, poate fi simplă ori complexă, cu buzunare interioare pentru cărţi de vizită sau carduri, cu suport pentru pix.

În funcţie de personalitatea omului de afaceri căruia doriţi să îi dăruiţi agenda, puteţi opta pentru ceva brodat cu motive tradiţionale, pentru culori clasice ori aparte. De asemenea, puteţi alege în funcţie de hârtie, mărime, datare ori nedatare, numărul de pagini. Dăruirea unei agende implică şi alegerea unei cutii speciale: cutie kraft, cutie din carton negru, cutie black, cutie din carton alb si cutie priplack.

4. Mapă de birou

Biroul unui om de afaceri poate fi comparat cu oglinda sufletului şi personalităţii sale. Fiecare om de afaceri care se respectă ar trebui să aibă o mapă elegantă, din piele naturală. Alegerea unui astfel de cadou special va sugera respectul pe care îl aveţi pentru persoana respectivă. O mapă de birou realizată manual din piele naturală va avea finisări şi forme deosebite, cu piese speciale aşezate pe un desk pad de mărimea 43x63cm, suport cărţi de vizită, suport diverse, suport creioane, suport cub, toc, peniţă, călimară de cerneală.

5. Butoni cu model special

Stilul elegant al unui om de afaceri este determinat de costumul pe care îl poartă, dar şi de accesoriile pe care le utilizează. Alegerea unui set de butoni deosebiţi va reprezenta cadoul perfect pentru o persoană care alege să se îmbrace mereu cu stil. Ideal ar fi să ţineţi cont de personalitatea omului de afaceri căruia doriţi să îi faceţi aceastaă surpriză şi să optaţi pentru butoni de cămaşă care să transmită un mesaj. Alături de butoni, trebuie aleasă şi o cutie specială, din piele ecologică, personalizată ori simplă.

Iată care este topul  celor mai populare cadouri pentru oamenii de afaceri. Posibilitatea de a dărui cuiva un cadou special vă conferă dreptul de a alege ceva pe măsura personalităţii acestuia. Piaţa de desfacere oferă o mare varietate de produse aşa că este important să alegeţi ceva de calitate, personalizat şi care să sugereze respectul şi admiraţia pentru persoana care urmează să primească acel cadou. De asemenea, este important să ţineţi cont de faptul că alegerea unui produs elegant, tradiţional, simplu ori personalizat poate reprezenta pentru voi o modalitate de a vă dovedi nu doar respectul pentru acea persoană, ci şi profunda cunoaştere a personalităţii acestuia.

Ţineţi cont de toate sfaturile de mai sus şi aveţi şanse mari să oferiţi un cadou unic, personalizat care se va dovedi o amintire minunată peste ani buni. Fiecare detaliu contează aşadar este important să cântăriţi cu grijă fiecare decizie pe care o luaţi. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite