Xiaomi a lansat Mi Watch pe piaţa din România, ceas smart cu autonomie mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Xiaomi Mi Watch.
Xiaomi Mi Watch.

Xiaomi a lansat Mi Watch pe piaţa din România, ceas inteligent cu ecran AMOLED de 1,39 inci cu luminozitate de 450 de niţi, protejat de Corning Gorilla Glass 3, cu buton lateral dedicat pasionaţilor de sport şi acces la 117 moduri de antrenament.

Mi Watch are şase senzori diferiţi şi GPS care asigură parametrii pentru monitorizarea sănătăţii, cum ar fi rata bătăilor inimii, nivelul de oxigen din sânge, cât şi date despre mediu, cum ar fi presiunea aerului. Dispozitivul are dimensiunile 53.3 x 45.9 x 11.8 mm şi o greutate de 32 de grame.

Ceasul are două butoane lateral drepta, pentru navigarea prin meniuri, cel de sus, şi pentru activităţi sportive, cel de jos.

Mi Watch este rezistent la apă (5ATM), până la o adâncime de 50m, timp de 10 minute. Bateria este de 450mAh şi producătorul spune că asigură până la 16 zile de autonomie cu o singură încărcare, în funcţie de modul de folosire.

Ceasul inteligent utilizează un sistem de operare dezvoltat de Xiaomi, are 16 MB memorie RAM şi 1GB ROM.

Din punct de vedere ale design-ului, Mi Watch are peste 100 de teme diferite şi oferă posibilitatea de personalizare a display-ului cu propriile fotografii. 

Mi Watch este disponibil în România, iar preţul recomandat de vânzare porneşte de la 549,99 lei.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite